Η βαριά ανάσα του Μουσταφά Φαλ - Έπαιξε 68 από τα 80 λεπτά σε δύο νύχτες και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι (vid)

Η βαριά ανάσα του Μουσταφά Φαλ - Έπαιξε 68 από τα 80 λεπτά σε δύο νύχτες και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι (vid)

Sportal newsroom 00:48 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 17.11.2023

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Μουσταφά Φαλ να βαριανασαίνει στο φινάλε του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 88-83 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έφτασε στο 5-4 στη βαθμολογία της Euroleague. Με τους ερυθρόλευκους να είναι στην πρώτη οχτάδα αυτή τη στιγμή.

Μουσταφά Φαλ και Άλεξ Πίτερς ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να είναι πρώτος σκόρερ και να κάνει ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 28 πόντους. Όσο για τον Γάλλο σέντερ; Για ακόμα μια φορά ήταν συγκλονιστικός και βρέθηκε στο παρκέ σχεδόν σε όλο το ματς.

Ο Φαλ τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ, αλλά αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι ο χρόνος συμμετοχής του για ακόμα ένα ματς. Με τον Μιλουτίνοφ να είναι τραυματίας, ο Φαλ έμεινε στο παρκέ για 33 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Κι όλα αυτά; Δύο μέρες μετά από τα 35 λεπτά που τον είδαμε να αγωνίζεται στο Βελιγράδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Συνολικά 68 λεπτά από τα 80 που έπαιξε η ομάδα του σε δύο μέρες.

Στο φινάλε; Ο Φαλ με το ζόρι... ανέπνεε, όπως φαίνεται στο πλάνο που ακολουθεί. Ο Γάλλος σέντερ δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς και με τον Ολυμπιακό να έχει βολές, είχε κάτσει μόνος του στο κέντρο του γηπέδου και είχε μια πολύ βαριά ανάσα, ενώ ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι.

Δείτε τον Μουσταφά Φαλ και τη βαριά ανάσα του στο φινάλε του αγώνα:

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 88-83: Sportal Euroleague Show - Νίκη με Φαλ και Πίτερς σε beast mode!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!