Το... τρομακτικό κάρφωμα του Φαλ αποτέλεσε τη «magic moment» της βραδιάς (vid)

Το κάρφωμα του Φαλ

i

© PrtScr

Το... τρομακτικό κάρφωμα του Φαλ αποτέλεσε τη «magic moment» της βραδιάς (vid)

Η Euroleague παρουσίασε το «τρομακτικό» κάρφωμα του Φαλ ως την πιο μαγική στιγμή της βραδιάς στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 65-53 από την Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Η «χτυπημένη» από απουσίες και άσχημα ποσοστά (41% δίποντο, 26% τρίποντο) ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσίασε κάκιστη εικόνα κι έτσι μέτρησε τη δεύτερη ήττα της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. 

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν ο κορυφαίος της Αρμάνι με 20 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο Πάνγκος. Για τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 15 πόντους ήταν αυτός που ξεχώρισε.

Σε ένα ματς δίχως πολλά εντυπωσιακά highlights για την ομάδα του Πειραιά, η Euroleague παρουσίασε το «τρομακτικό» κάρφωμα του Φαλ ως την πιο μαγική στιγμή της βραδιάς. 

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το ξεκίνημα της 4ης περιόδου ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα μετά από αρκετή ώρα, με τον Μουσταφά Φαλ να διαμορφώνει το 44-45 με μία εντυπωσιακή ενέργεια. 

Επίσης, μία πολύ όμορφη συνεργασία είχε ο Άλεκ Πίτερς με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Αμερινακός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» ύψωσε τη μπάλα στον συμπαίκτη του κι ο Σέρβος σέντερ με άλει ουπ κάρφωμα έκανε το 9-7 υπέρ των φιλοξενούμενων.