Επίσημο: Εποχή Λάσο στην Μπάγερν Μονάχου! (pic)

Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

Επίσημο: Εποχή Λάσο στην Μπάγερν Μονάχου! (pic)

Χρήστος Τσάλτας 12:18 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 12.06.2023

Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στους πάγκους, για χάρη της Μπάγερν Μονάχου, η οποία ανακοιίνωσε την πρόσληψή του, μπαίνοντας σε νέα εποχή!

Είναι πλέον επίσημο: Η Μπάγερν Μονάχου ξεκινάει νέα εποχή, με στόχο την κορυφή σε Γερμανία και Ευρώπη. Το πλάνο των Βαυαρών είναι φιλόδοξο και σε αυτό εμπιστεύτηκαν έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία, ο οποίος θα κάνει το δικό του «comeback» στους πάγκους.

Η μεγάλη επιστροφή του Πάμπλο Λάσο είναι πλέον γεγονός. Ο Ισπανός προπονητής είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους Βαυαρούς μέχρι το 2025, διαδεχόμενος τον Αντρέα Τρινκιέρι, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έπειτα από μακρά πορεία στην Βαυαρία.

Λάσο για Ομπράντοβιτς: «Σκεφτόμουν ότι είναι τρελός και ηλίθιος! Τώρα…»
EUROLEAGUE

12:51 - 03.06.2023

Λάσο για Ομπράντοβιτς: «Σκεφτόμουν ότι είναι τρελός και ηλίθιος! Τώρα…»

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο είναι πλέον ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Μπάγερν. Πρόσφατα ήταν καλεσμένος σε ένα podcast όπου μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Με την πρόσληψη Λάσο η Μπάγερν θέτει αυτόματα τον πήχη πολύ ψηλά, δίνοντας τα κλειδιά σε έναν παίκτη που αποδεδειγμένα μπορεί να οδηγήσει ομάδες στην κορυφή, όπως έκανε με την Ρεάλ Μαδρίτης στα 11 χρόνια που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της.

Έπειτα από μια σεζόν παραξίας, όπου και αποφάσισε να κάνει «διάλειμμα», μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι του 2022, ο Λάσο επιστρέφει ξανά δυνατός και με ισχυρό κίνητρο να οδηγήσει την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή. Η πορεία της γερμανικής ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν απογοητευτική, καθώς στο πρωτάθλημα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την εντυπωσιακή Ουλμ και δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Ισπανός προπονητής φέρνει στο Μόναχο τη λάμψη αλλά και το πνεύμα νικητή που τον διέπει. Η πορεία του άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια «μιλάει» από μόνη της, καθώς με την Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα Ισπανίας, 6 σούπερ καπ, 2 Euroleague, αλλά και 1 διηπειρωτικό κύπελλο, χτίζοντας μια τεράστια συλλογή από τίτλους.

Παράλληλα, ήταν ο προπονητής που έδωσε... χώρο στον Λούκα Ντόντσιτς να εξελιχθεί μέσα από τον οργανισμό της Ρεάλ Μαδρίτης και να βάλει τις βάσεις για να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα, όπου και ηγείται των Ντάλας Μάβερικς στο ΝΒΑ. Υπό τις δικές του οδηγίες, αλλά και την καθοδήγησή του, ο Ντόντσιτς εξελίχθηκε από φέρελπις άσος σε σούπερ σταρ, κατακτώντας τα... πάντα στην Ευρώπη με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.