H Μπάγερν περιμένει με αγωνία την ανακοίνωση του Λάσο

Πάμπλο Λάσο

i

© Ιntime

H Μπάγερν περιμένει με αγωνία την ανακοίνωση του Λάσο

Γιώργος Γαβριλάκης 09:49 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 24.04.2023

Ο Πάμπλο Λάσο το Σάββατο (22/4) είχε προϊδεάσει τον... κόσμο με ανάρτησή του στα social media για μία ανακοίνωση που θα κάνει τη Δευτέρα (24/4) και η Μπάγερν Μονάχου που θέλει όσο τίποτα άλλο τον Ισπανό τεχνικό περιμένει με ανυπομονησία και με αγωνία την απόφασή του - Η Εφές τον προσέγγισε, αλλά οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο.

Η επιστροφή του Πάμπλο Λάσο στην προπονητική είναι δεδομένη και προ των πυλών. Απομένει μόνο η απόφασή του για το που θα εργαστεί τη νέα σεζόν. Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες και συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου (22/4), ο Ισπανός τεχνικός με τον τρόπο του και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter υποσχέθηκε πως την Δευτέρα (24/4) θα ανακοινώσει... κάτι. 

Δεν εξήγησε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του, αλλά όλοι αντιλήφθηκαν πως αφορά στην απόφασή του για τη νέα του ομάδα. Και αυτή δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τον προσέγγισε και τον... πίεσε πριν τελικά αποφασίσει να εμπιστευτεί τις τύχες του σε έναν άλλον κορυφαίο κόουτς, τον Εργκίν Αταμάν

Ο Λάσο πάντως, έχει κι άλλες προτάσεις με την πιο (οικονομικά) εντυπωσιακή να έρχεται από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυβαροί έχουν αποφασίσει να ανεβάσουν τον πήχη και τα... μπάτζετ τους. Ο Αντρέα Τινκιέρι αναμένεται να μην είναι ο τεχνικός της ομάδας της νέα σεζόν και ο Λάσο είναι ο μεγάλος τους στόχος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και την «Relevo» η Μπάγερν έχει ετοιμάσει το έδαφος και το πιθανότερο είναι πως τα νέα του πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης αφορούν την ομάδα του Μονάχου. 

Την ίδια ώρα, η Αναντολού Εφές παρακολουθεί τις εξελίξεις και ψάχνει να βρει και αυτή το νέο της προπονητή. Αυτόν που θα αντικαταστήσει τον Αταμάν. Κι αν ο Λάσο πάει στη Γερμανία, τότε ο Τρινκιέρι δεν αποκλείεται να προσκληθεί στην Κωνσταντινούπολη, με την Εφές να σκέφτεται και τον Τσάβι Πασκουάλ.