Ο Πάμπλο Λάσο ανακοίνωσε την έναρξη μιας μεγάλης συνεργασίας (vid)

Παμπλο Λάσο

i

© pablolasotrainingcamp.com

Ο Πάμπλο Λάσο ανακοίνωσε την έναρξη μιας μεγάλης συνεργασίας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:38 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 24.04.2023

Όπως είχε υποσχεθεί αινιγματικά ο ίδιος ο Πάμπλο Λάσο πριν δύο εικοσιτετράωρα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (24/4) τη νέα του συνεργασία. Αυτή βέβαια, δεν αφορά σύλλογο της Euroleague που τον απέκτησε, αλλά την δημιουργία και την έναρξη των δραστηριοτήτων της... δικής του Ακαδημία μπάσκετ.

Όταν ο Πάμπλο Λάσο το μεσημέρι του Σαββάτου ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα που έρχεται, δηλαδή σήμερα (24/4) θα κάνει μία ανακοίνωση, όλοι προσανατόλισαν τη σκέψη τους (με βεβαιότητα) ότι θα ανακοινώσει την επόμενη ομάδα της προπονητική του καριέρας. 

Οι διεκδικητές του δεν είναι και λίγοι, με την Μπάγερν Μονάχο να αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό του. Ο Ισπανός τεχνικός όμως, φαίνεται πως ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Αυτό δεν σημαίνει πάντως, ότι δεν ανακοίνωσε αυτό που είχε ο ίδιος στο μυαλό του. 

Με ένα βίντεο που ξεκινάει με μία μπάλα που... κατρακυλά και τελικά φθάνει κοντά του, την αρπάζει και ενημερώνει τους ακόλουθούς του στα social media πως η Pablo Laso Academy ανοίγει τις πύλες της. Πρόκειται για την Ακαδημία μπάσκετ της οποίας ηγείται και απευθύνεται σε νέους και νέες από 12 ετών και πάνω. 

Αρχικά, ο Βάσκος κόουτς είχε ξεκινήσει με ένα training camp που διοργάνωσε με ετήσια συχνότητα από το 2019, αλλά τώρα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και με δεκάδες συνεργάτες έχει ετοιμάσει ένα εξελιγμένο μπασκετικό hub στην αγαπημένη του Μαδρίτη. 

Ταυτόχρονα βέβαια, συνεχίζει και τις επαφές του με τις ομάδες που τον διεκδικούν. Πέραν από τη Μπάγερν που προκύπτει -βάσει και ισπανικών δημοσιευμάτων- ότι... προηγείται, η Αναντολού Εφές που περνάει στη μετά-Αταμάν εποχή ασχολείται μαζί του.