Λάσο: «Θέλουμε τέλεια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR»!

Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

Λάσο: «Θέλουμε τέλεια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR»!

Γιάννης Πάλλας 18:27 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 04.04.2024

Ο προπονητής της Μπάγερν Πάμπλο Λάσο ανέλυσε την αναμέτρηση της Παρασκευής (5/4, 21:30) στο Μόναχο με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Δύσκολη αποστολή έχει η Μπάγερν την Παρασκευή (5/4, 21:30) στο Μόναχο απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το τελευταίο διάστημα οι Γερμανοί έχουν αγωνιστεί χωρίς βασικούς παίκτες και αυτό τους καθιστά ευάλωτους. Απέναντι στην ελληνική ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη θέλουν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη.

«Ο Παναθηναϊκός AKTOR επένδυσε πολλά φέτος σε παίκτες και είχε μια επιτυχημένη σεζόν μέχρι στιγμής. Όμως εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πάντα ξανά για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη κερδίζοντας αυτό το δύσκολο παιχνίδι» εξήγησε ο Πάμπλο Λάσο αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Και συμπλήρωσε: «Ειδικά από την στιγμή που παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας έχουν στηρίξει πολύ αυτή τη σεζόν. Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι σε αυτήν την ομάδα, αυτό είναι ξεκάθαρο».

Με τον Σιλβέιν Φρανσίσκο και τον Κάρσεν Έντουαρντς στην περιφέρεια η Μπάγερν θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό απέναντι στην μεγάλη δυναμική που βγάζει ο αντίπαλος με την πληθώρα των γκαρντ που έχει στο «οπλοστάσιο» του ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Ναν «δίκασε» τον Μπάλντγουϊν: «Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με παίκτη που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους» (pic)
EUROLEAGUE

17:58 - 04.04.2024

Ο Ναν «δίκασε» τον Μπάλντγουϊν: «Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με παίκτη που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους» (pic)

Ο Κέντρικ Ναν απάντησε στον Ουέιντ Μπάλντγουϊν και τις... αντιρρήσεις του παίκτη της Μακάμπι σχετικά με το εάν ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη.

Η πιεστική άμυνα στην περιφέρεια και ο περιορισμός του Ματίας Λεσόρ στο «ζωγραφιστό» είναι δυο σημεία που θα επιμείνει πολύ στην τακτική του ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν, προκειμένου η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική ως το τέλος της αναμέτρησης.