Ζορίστηκε απέναντι στη Χιρόνα του Κατσικάρη η Μπαρτσελόνα

Τζαμπάρι Πάρκερ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ζορίστηκε απέναντι στη Χιρόνα του Κατσικάρη η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Χιρόνα του Φώτη Κατσικάρη, όμως μπόρεσε να αποδράσει με το «διπλό», επικρατώντας με 81-75 για την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε τις 20 νίκες στην Ισπανία, με την ομάδα του Γκριμάου, παρότι ζορίστηκε απέναντι στη Χιρόνα του Κατσικάρη, να παίρνει εν τέλει τη νίκη με 81-75.

Η Μπαρτσελόνα είχε ξεφύγει με +14 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, με την ομάδα του Κατσικάρη όμως να μειώνει και να απειλεί τους Καταλανούς μέχρι το φινάλε. Παρόλα αυτά, η ποιότητα της Μπαρτσελόνα ήταν ικανή να της δώσει το αποτέλεσμα που ζητούσε, με το τέλος της αναμέτρησης να την βρίσκει να επικρατεί με 81-75.

Κορυφαίος της Μπάρτσα ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Νίκολα Λαπροβίτολα είχε 18π, ενώ να σημειώσουμε ότι εκτός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από πλευράς Χιρόνα ξεχώρισε ο Ίκε Ιροέγκμπου με 25 πόντους, με τον Κεμ Μπιρτς να σκοράρει 4 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 31-37, 55-61, 75-81

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:58 - 14.04.2024

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έβγαλε και πάλι κανονικά την προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει την Δευτέρα (15/4) την 12άδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.