Φαλ και Πετρούσεφ δίνουν τον τόνο στον Ολυμπιακό: 22 πόντοι με 9/9 δίποντα κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Φαλ και Πετρούσεφ δίνουν τον τόνο στον Ολυμπιακό: 22 πόντοι με 9/9 δίποντα κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Χρήστος Τσάλτας 23:04 - 24.04.2024

Ολυμπιακός μπήκε σε θέση οδηγού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τους Μουστάφα Φαλ και Φιλίπ Πετρούσεφ να δίνουν τον ρυθμό στην επίθεση.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον Ολυμπιακό, στο Game 1 του Palau Blaugrana απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος με προβάδισμα της τάξεως των 9 πόντων για το 44-35 του πρώτου 20λεπτου.

Στο διάστημα αυτό οι δύο παίκτες που έδωσαν τον τόνο στους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν οι «πύργοι» του. Πιο συγκεκριμένα, οι Μουστάφα Φαλ και Φιλίπ Πετρούσεφ έδωσαν τον τόνο και έκαναν όλη τη δουλειά στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Γάλλος σέντερ μέτρησε 10 πόντους με 5/5 δίποντα, ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ, με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ να προσθέτει 12 πόντους με 4/4 δίποντα, αλλά και 3 ριμπάουντ επόσης.

Συνολικά, στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου, οι δύο ψηλοί του Ολυμπιακού μέτρησαν 22 πόντους με 9/9 δίποντα και 6 ριμπάουντ, ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Μόουζες Ράιτ, που μέτρησε 4 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 8 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs