«Μπαμ» με Μπριθουέλα η Μπαρτσελόνα!

«Μπαμ» με Μπριθουέλα η Μπαρτσελόνα!

Χρήστος Τσάλτας 12:31 - 12.07.2023

Η Μπαρτσελόνα έχει πατήσει γκάζι μεταγραφικά και μετά την αποκτηση του Τζοέλ Πάρα και το προχωρημένο των επαφών με τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ, έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Ντάριο Μπριθουέλα, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα θα μειώσει το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν, οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα και τη σεζόν που έρχεται. Για το λόγο αυτό οι κινήσεις των «Μπλαουγκράνα» στην αγορά είναι ανάλογου βεληνεκούς.

Ο Τζοέλ Πάρα έρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Μπανταλόνα, κάτι που παρατήρησαν άπαντες στην Μπαρτσελόνα και κίνησαν τις διαδικασίες για να τον κάνουν δικό τους. Την ίδια ώρα Ουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκονται προ των πυλών του Palau Blaugrana. Τα δύο αδέρφια βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους Καταλανούς και το deal είναι στο τελικό στάδιο.

Την ίδια στιγμή οι μεταγραφικοί στόχοι αυξάνονται, με τον Ντάριο Μπριθουέλα να είναι ο επόμενος παίκτης που έχει ξεχωρίσει για την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός άσος, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, αν και υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο έως το 2026 με την Ουνικάχα Μάλαγα, η Μπάρτσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης για να τον ντύσει στα χρώματά της. Μια κίνηση που εφόσον γίνει θα ενισχύσει σημαντικά τον κορμό της ομάδας και ταυτόχρονα θα ισχυροποιήσει την περιφέρεια, με έναν παίκτη που έχει σταθερή παρουσία στην εθνική ομάδα της χώρας και στις επιτυχίες των τελευταίων ετών για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Τόσο η διοίκηση της Μάλαγα, όσο και ο Ίμπον Ναβάρο γνωρίζουν για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα προς τον Μπριθουέλα, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια κίνηση, περιμένοντας τις εξελίξεις από πλευράς Μπαρτσελόνα.