Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρελάνει την Ευρώπη: «Εφτά εκατομμύρια ετησίως στον Χεζόνια»

Μάριο Χεζόνια

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρελάνει την Ευρώπη: «Εφτά εκατομμύρια ετησίως στον Χεζόνια»

Sportal newsroom 09:44 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:02 - 29.05.2024

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης τη νέα σεζόν και ο μεγάλος στόχος των Καταλανών είναι ο Μάριο Χεζόνια, για τον οποίο είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν χρυσάφι.

Ο Μάριο Χεζόνια το ερχόμενο καλοκαίρι θα βγει στην αγορά ως free agent και ήδη αποτελεί το πιο... καυτό όνομα στην Ευρώπη. Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και το impact και η πληθωρική παρουσία που έχει, η οποία τον κάνουν σημαντικό εντός και εκτός παρκέ για τους Μαδριλένους.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς η αγάπη του για το «τριφύλλι» είναι γνωστή και ουδέποτε κρύφτηκε από τον ίδιο τον Κροάτη φόργουορντ. Κάθε φορά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και μεγάλος θαυμαστής της Θύρας 13, η οποία δεν έχει ξεχάσει το -έστω και σύντομο- πέρασμά του από τη χώρα μας.

Νέα βελτιωμένη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Χεζόνια - «Πλειοδοτεί ο Παναθηναϊκός» επιμένουν οι Ισπανοί
EUROLEAGUE

19:41 - 07.04.2024

Νέα βελτιωμένη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Χεζόνια - «Πλειοδοτεί ο Παναθηναϊκός» επιμένουν οι Ισπανοί

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε νέα προσπάθεια για να κρατήσει τον Μάριο Χεζόνια και περιμένει την απάντηση του Κροάτη – Τι αναφέρουν τα νέα δημοσιεύματα για τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει στη Μαδρίτη, ωστόσο στις συζητήσεις των δύο πλευρών έχει διαπιστωθεί διάσταση απόψεων. Για την ακρίβεια, τα οικονομικά «θέλω» των δύο πλευρών δεν συμβαδίζουν, κάτι που ανοίγει όλο και περισσότερο την πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Τσους Ματέο.

Αυτή τη συνθήκη θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα, η οποία φέτος δεν θα αγωνιστεί στο Final 4 της Euroleague και ήδη καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη μέρα. Σκοπός όλων στο Palau Blaugrana είναι οι Καταλανοί να αφήσουν πίσω την φετινή σεζόν και να επιστρέψουν στην ελίτ, διεκδικώντας ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν σε μεγάλες κινήσεις, με την απόκτηση του Super Mario να έχει «κυκλωθεί» στο στρατόπεδο των Μπλαουγκράνα. Μάλιστα το Radio Nacional της Βαρκελώνης αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην πλευρά του παίκτη, για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, με το ποσό μάλιστα να φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ μεικτά. Μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα πως η Μπαρτσελόνα έχει έναν στόχο τη νέα σεζόν: να επιστρέψει στην κορυφή.