Μπαρτζώκας: «Σέβομαι τον Ράντονιτς, είναι καλός προπονητής ό,τι και να λένε» (vid)

Μπαρτζώκας: «Σέβομαι τον Ράντονιτς, είναι καλός προπονητής ό,τι και να λένε» (vid)

Sportal newsroom 22:03 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 18.02.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως όποιες και να είναι οι συνθήκες «ο Παναθηναϊκός είναι πάντα... μεγάλος αντίπαλος» και τώρα... «πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε σοβαρότητα στον τελικό».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο να δυσκολεύονται και εστίασε στον λόγο της δυσκολίας αυτής: «Είχαμε το άγχος του φαβορί», είπε και αυτό έκανε την ομάδα του να είναι «νευρική και βιαστική. Είμασταν πρόχειροι στις επιλογές μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζαμε το παιχνίδι». 

Αυτά στο πρώτο ημίχρονο, διότι στο δεύτερο η εικόνα άλλαξε. «Ψάξαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα με υπομονή και με σωστές επιλογές. Βρήκαμε τα σουτ και τα βάλαμε. Στην αρχή είμασταν σχετικά άστοχοι στα μακρινά σουτ, γιατί είμασταν νευρικοί. Μετά όμως, βελτιωθήκαμε σε αυτόν τον τομέα». 

Ράντονιτς: «Χάσαμε κάθε έλεγχο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

21:41 - 18.02.2023

Ράντονιτς: «Χάσαμε κάθε έλεγχο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εστίασε την απώλεια του ελέγχου με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης θεωρεί πως «υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας, το πιστέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά ξαφνικά αδρανήσαμε»

Η επόμενη σκέψη του «είναι ο τελικός απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και σοβαρότητα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο, γιατί πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν σημαντική βαρύτητα. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μεγάλος αντίπαλος, αλλά το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε λεπτομέρειες ακολουθεί ο τελικός της Κυριακής».

Στο μεταξύ ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει ένα πράγμα: «Σεβόμαστε πολύ τον Παναθηναϊκό, είναι ένας μεγάλος αντίπαλος για εμάς και διαθέτει έναν προπονητή που εκτιμώ. Ο Ράντονιτς είναι πολύ καλός στη δουλειά του, άσχετα τι λένε δεξιά κι αριστερά»

Ο Σάσα Βεζένκοφ με τη σειρά του δήλωσε πως «ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ένα παιχνίδι-πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως έπρεπε, ειδικά στην άμυνα. Όμως μπήκαμε πολύ δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο, κάναμε ένα μεγάλο σερί και είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».