Ράντονιτς: «Χάσαμε κάθε έλεγχο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου»

Ράντονιτς: «Χάσαμε κάθε έλεγχο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου»

Γιώργος Γαβριλάκης 21:41 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 18.02.2023

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εστίασε την απώλεια του ελέγχου με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης θεωρεί πως «υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας, το πιστέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά ξαφνικά αδρανήσαμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως το κλειδί της... ήττας «ήταν το κακό μας ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Κι ενώ το παιχνίδι είχε ξεκινήσει καλά για εμάς, στο δεύτερο μέρος και επιθετικά και αμυντικά είχαμε πρόβλημα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός «να βρει γρήγορα πολλούς πόντους και να παίρνει τον έλεγχο. Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε». 

Παπανικολάου: «Μην στοχοποιείτε τον Αγραβάνη, αν έκανα λάθος ζητάω συγγνώμη»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

21:44 - 18.02.2023

Παπανικολάου: «Μην στοχοποιείτε τον Αγραβάνη, αν έκανα λάθος ζητάω συγγνώμη»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να στοχοποιηθεί ο Αγραβάνης για την αψιμαχία τους!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τη σειρά του εξήγησε πως «είμαστε στενοχωρημένοι μετά από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο το πιστέψαμε, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φοβερή πορεία φέτος και είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς από την πλευρά μας ουσιαστικά υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε μια ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό και για 20 λεπτά τα καταφέραμε. Μετά, αδρανήσαμε και το... πληρώσαμε». 

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά άφησε τον Ολυμπιακό «να κάνει το παιχνίδι του στο δεύτερο ημίχρονο. Πήρε τον έλεγχο και χάσαμε την επαφή στο σκορ. Είναι μία πολύ... περίεργη χρονιά για εμάς, με άσχημα αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλό και μία πρόκριση στον τελικό».