Σοκ στη Γερμανία: Κατέληξε από τα τραύματα του και ο 18χρονος μπασκετμπολίστας, Κοζατσένκο ύστερα από την επίθεση με μαχαίρι
i

© PrtScr

Σοκ στη Γερμανία: Κατέληξε από τα τραύματα του και ο 18χρονος μπασκετμπολίστας, Κοζατσένκο ύστερα από την επίθεση με μαχαίρι

Γιάννης Λιβανός • 14:50 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, Κοζατσένκο υπέκυψε στα τραύματά του μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι στη Γερμανία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Θρήνος στη Γερμανία και την ομάδα ART Giants. Η ομάδα νέων έπειτα από τον θάνατο του 17χρονου Βολοντιμίρ Γερμάκοφ στις 13 Φεβρουαρίου, πενθεί πλέον και τον χαμό του 18χρονου Κοζαντσέκο. 

Να σημειωθεί πως οι δυο συμπαίκτες ενεπλάκησαν πριν μερικές μέρες (13/02) σε επεισόδιο με μαχαίρι στην πόλη του Ντίσελντορφ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (13/02) λοιπόν, ο 17χρονος μπασκετμπολίστας, Βολοντιμίρ Γερμάκοφ έπεσε νεκρός μετά από εκείνη την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους με μαχαίρι.

Από εκείνη την ημέρα ο συμπαίκτης και φίλος του Γερμάκοφ, Κοζατσένκο, βρίσκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και την Τετάρτη (21/02) υπέκυψε στα τραύματα του.

Η τοπική αστυνομία του Ντίσελντοφ προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα των δραστών, ωστόσο ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι δύο νέοι αθλητές δέχτηκαν επίθεση λόγω της εθνικότητάς τους.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας: