Η Μπέριλ ΜακΚίσικ πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague (vid)

Μπέριλ ΜακΚίσικ

i

Μπέριλ ΜακΚίσικ / © Instagram

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague (vid)

Sportal newsroom 14:56 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 05.04.2024

Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, πανηγύρισε με την ψυχή της την πρόκριση του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague μετά τη νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα με 89-86 στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 89-86 στην «Stark Arena» το βράδυ της Πέμπτης (4/4) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της EuroLeague, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Την επιτυχία αυτή των Πειραιωτών πανηγύρισε έξαλλα η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, η οποία είναι θερμή οπαδός των «ερυθρόλευκων». Συγκεκριμένα, η Μπέριλ ανήστησε ένα video στο instagram, την στιγμή που πανηγυρίζει στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και από κάτω πρόσθεσε το ποστ της EuroLeague, που συγχαίρει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την πρόκρισή της.

Δείτε την ανάρτηση της Μπέριλ ΜακΚίσικ:

Θυμίζουμε ότι πέρα από τον Ολυμπιακό ξέρουν ότι δεν θα χρειαστεί να μπουν στη διαδικασία του Play-In η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρμπαχτσε, η Μονακό, η Μπαρτσελόνα κι ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός... κρίνει το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Φενέρμπαχτσε την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ο αγώνας αυτός θα κρίνει και το πλεονέκτημα έδρας της ομάδας του Πειραιά.

Αρχικά, πρέπει να πούμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει τη Φενέρ στο ματς του ΣΕΦ την Παρασκευή 12 Απριλίου. Ωστόσο, το πλεονέκτημα της ομάδας του Πειραιά θα κριθεί και από τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τη Μονακό, αλλά υπερτερεί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αν το τριφύλλι και η Μπαρτσελόνα κάνουν μία ήττα (την ώρα που η ομάδα του Μπαρτζώκα νικήσει τη Φενέρ) και η Μονακό νικήσει την Μπάγερν, τότε θα έχουμε ελληνικό «εμφύλιο» στα playoffs με τους Πειραιώτες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει μέχρι και τρίτος αν ο Παναθηναϊκός κάνει μία ήττα τις επόμενες δύο αγωνιστικές και η Μονακό ηττηθεί από την Μπάγερν στο Μόντε Κάρλο.