Τρομερές σκηνές στο ντέρμπι Μπεσίκτας – Φενέρ: Αντικείμενο χτύπησε τον Μάνταρ, δεν το πίστευε ο Ιτούδης (vid)

Τρομερές σκηνές στο ντέρμπι Μπεσίκτας – Φενέρ: Αντικείμενο χτύπησε τον Μάνταρ, δεν το πίστευε ο Ιτούδης (vid)

Sportal newsroom 21:27 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 02.12.2023

Ένα αντικείμενο που εκτοξεύθηκε από την εξέδρα, χτύπησε τον Γιαμ Μάνταρ στο κεφάλι στο ντέρμπι της Μπεσίκτας με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιαμ Μάνταρ δέχθηκε αντικείμενο στον αγώνα της Μπεσίκτας με τη Φενέρμπαχτσε. Το ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος ήταν στο 2.48'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο γκαρντ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη χτυπήθηκε στο πρόσωπο από αντικείμενο που εκτοξεύθηκε από την εξέδρα.

Ο αγώνας διακόπηκε με το σκορ στο 29-22. Ο Μάνταρ, που οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε στη νίκη επί τη Ρεάλ στην ενδέκατη αγωνιστική της Euroleague χτυπήθηκε στο δεξί του φρύδι και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας να είναι ζαλισμένος.

Το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο της Φενέρμπαχτσε έσπευσαν πάνω από τον παίκτη και αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα συνέβαιναν. Στον παίκτη έγιναν ράμματα, ενώ το σημείο που δέχθηκε το αντικείμενο πρήστηκε πολύ.

Γιατί ξέσπασε ο Ιτούδης!
EUROLEAGUE

19:52 - 01.12.2023

Γιατί ξέσπασε ο Ιτούδης!

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στην ομάδα και τον κόσμο» είπε στο Sportal μετά το συγκλονιστικό παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, όπως και ο Δημήτρης Ιτούδης παρακαλούσαν τον κόσμο να σταματήσει. Ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, μάλιστα, πήρε το μικρόφωνο και κάλεσε τους φίλους της Μπεσίκτας, που γέμισαν το γήπεδο να σταματήσουν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα.

Το ματς συνεχίστηκε κανονικά.