«Βόμβα» με Μπογκντάνοβιτς

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

i

© Photo by Dylan Buell/Getty Images

«Βόμβα» με Μπογκντάνοβιτς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:45 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 07.01.2024

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μπορεί να «γράφει» τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του, όμως οι Χοκς σκέφτονται να τον ανταλλάξουν!

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι σε τρομερή κατάσταση φέτος, μετρώντας 17,7 πόντους (μέχρι τη φετινή σεζόν ο μέσος όρος της καριέρας του ήταν 14,5 πόντους ανά παιχνίδι) , 3,3 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ, όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει στους Ατλάντα Χοκς!

Τα Γεράκια δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας και, όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ Μαρκ Στέιν, θέλουν να κάνουν rebuild στο ρόστερ, χτίζοντας κάτι νέο γύρω από τους Τράε Γιανγκ και τον Τζέιλεν Τζόνσον υπό τον νέο προπονητή Κουίν Σνάιντερ.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ντεζόντε Μάρεϊ, Ντιάντρε Χάντερ και Κλιντ Καπελά είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγές, ενώ, πάντα σύμφωνα με τον γνωστό ρεπόρτερ, σε αυτά τα σενάρια εμπλέκεται και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήρθε στους Χοκς από τους Σακραμέντο Κινγκς το 2020 και έχει συμβόλαιο με την Ατλάντα μέχρι τη σεζόν 2026/27, ενώ σύμφωνα με τον Στέιν, έχει ένα «φιλικό συμβόλαιο για την ομάδα» σύμφωνα με το οποίο θα κερδίσει 17,2 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2024/25 και 16 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2025/26 και 2026/27.

Έτσι, σε περίπτωση ανταλλαγής, οι Χοκς θα μπορέσουν να εντάξουν και το συμβόλαιο του γνωστού Σέρβου σταρ στο «πακέτο», προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα για τον σύλλογο, παρότι ο Μπογκντάνοβιτς, ερχόμενος από τον πάγκο, αποτελεί μια σταθερά που κάνει την διαφορά.

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ