Μπόγρης: «Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει» (vid)

Γιώργος Μπόγρης

i

Γιώργος Μπόγρης/ ©Intime

Μπόγρης: «Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:33 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 23.05.2023

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει τη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Μπόγρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague. Να θυμίσουμε, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφερε να πάρει το τέταρτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, καθώς ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 78-79, χάρη στο απίστευτο σουτ του Σέρχιο Γιουλ. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμα που είχαν στην περισσότερη ώρα του ματς, με αποτέλεσμα να «αυτοκτονήσουν».

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής στάθηκε στην αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, η οποία ήταν κατώτερη των περιστάσεων σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει το καπέλο στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Θεωρώ ότι το κλειδί όλου του παιχνιδιού ήταν η άμυνα ζώνης. Καταλαβαίνω ότι εδώ, κυρίως στην Ελλάδα, θεωρούμε λίγο κομπλεξικό και ‘Πω, πω τι έκανε’», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης, συμπληρώνοντας:

«Η ζώνη για εμένα είναι ένα τρομερό όπλο να το έχεις στη φαρέτρα σου, ειδικά όταν έχεις παιδιά τα οποία έχουν την οξυδέρκεια κι είναι πάντα στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.

Δε χρειάζεται ούτε αθλητικότητα, ούτε πνευμόνια, ειδικά για μία Ρεάλ που οι περισσότεροι είναι πάνω απ’ τα 33, 35 σχεδόν. Ήταν μία πάρα πολύ καλή επιλογή στη σκληράδα και στη μαχητικότητα του Ολυμπιακού.

«Ήταν ο μόνος τρόπος που σταματάς το παιχνίδι που βασικά βασίζεται ο Ολυμπιακός, το παιχνίδι της ανιδιοτέλειας, της έξτρα πάσας και των 8-10 πρωταγωνιστών με διψήφιο αριθμό πόντων.

Βγάζω το καπέλο στον προπονητή της Ρεάλ για την επιλογή της ζώνης. Δεν ήταν ένας καλός Ολυμπιακός, δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Μπόγρης.