Ο Ράντονιτς επικρατέστερος αντικαταστάτης του Μίγιοβιτς στην Μπουντούτσνοστ
i

©InTime

Ο Ράντονιτς επικρατέστερος αντικαταστάτης του Μίγιοβιτς στην Μπουντούτσνοστ

Γιάννης Πάλλας 17:58 - 10.11.2023

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπουντούτσνοστ, μετά την παραίτηση του Πέταρ Μίγιοβιτς

Ένας γνώριμος του ελληνικού μπάσκετ ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι ο βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπουντούτσνοστ μετά την παραίτηση του Πέταρ Μίγιοβιτς!

Η ομάδα του Μαυροβουνίου μετά την υποβολή της παραίτησης του προπονητή, αναζητά τον αντικαταστάτη του Πέταρ Μίγιοβιτς. Κάτι που αναμένονταν έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη για το Eurocup.

Οι «κίτρινοι» αντέδρασαν από το -16 και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη, που εν τέλει οδήγησε στην παραίτηση του προπονητή.

Σύμφωνα με τα Σέρβικα δημοσιεύματα, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που είναι ελεύθερος και ακόμη δεν έχει ομάδα. Βέβαια, ο Σέρβος τεχνικός είχε προταθεί και το καλοκαίρι στην Μπουντούτσνοστ, ωστόσο φημολογείται πως η συμφωνία μαζί του δεν έγινε αποδεκτή από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει εργαστεί στην ομάδα του Μαυροβουνίου από το 2005 έως το 2013 και θεωρείται ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου.

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Μακάμπι: Θα παίξει στο Βελιγράδι με την Φενέρμπαχτσε, νέα ημερομηνία για το ματς με τη Ρεάλ
EUROLEAGUE

14:20 - 10.11.2023

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Μακάμπι: Θα παίξει στο Βελιγράδι με την Φενέρμπαχτσε, νέα ημερομηνία για το ματς με τη Ρεάλ

Τελικά η Μακάμπι δεν θα φιλοξενηθεί από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στις 16 Νοεμβρίου, καθώς η EuroLeague για λόγους ασφαλείας μεταφέρει το παιχνίδι στο Βελιγράδι, ενώ το εξ αναβολής παιχνίδι των Ισραηλινών με την Ρεάλ Μαδρίτης προγραμματίστηκε ξανά για τις 28/11.

Η Μπουντούτσνοστ μετρά πλέον δύο νίκες σε έξι αγώνες στο Eurocup, σε αντίθεση με την Αδριατική Λίγκα, όπου έχει ρεκόρ 5-1 με την ήττα να είναι από τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.