Οι Χουάντσο και Παπαπέτρου θα δουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα παρέα με φιλάθλους στο Lounge του ΟΑΚΑ

Οι Χουάντσο και Παπαπέτρου θα δουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα παρέα με φιλάθλους στο Lounge του ΟΑΚΑ

Sportal newsroom 13:30 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 10.11.2023

Ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί και δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθούν τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς στον ανανεωμένο Launge χώρο του ΟΑΚΑ, παρέα με αθλητές του συλλόγου. Οι τραυματίς Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι εκεί και θα περιμένουν τον κόσμο για να δουν όλοι μαζί το παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα.

Μία νέα εντυπωσιακή δυνατότητα δίνει ο Παναθηναϊκός στους φιλάθλους του. Στα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το σημερινό (Παρασκευή 10/11) κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου θα έχουν τη δυνατότητα φίλοι της ομάδας να παρακολουθούν τους αγώνες από ανανεωμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ μαζί με αθλητές του συλλόγου. 

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Γερμανία για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague, θα εμφανιστούν στην συγκεκριμένη αίθουσα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί με τους φιλάθλους. 

Βέβαια, οι θέσεις είναι περιορισμένες και ο Παναθηναϊκός εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση για να περιγράψει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες, αλλά και τις τιμές που ξεκινούν από τα 70 ευρώ και φθάνουν τα 100 ευρώ ανά άτομο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Πάμε ΟΑΚΑ και για τα εκτός έδρας παιχνίδια!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και δίνει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague στο πλήρως ανανεωμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, μαζί με τους αθλητές που θα είναι εκτός αποστολής!

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία να δείτε τις συναρπαστικές εκτός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και ποτό αλλά και καλεσμένους τους αθλητές της ομάδας μας που δεν θα έχουν ταξιδεύσει με την αποστολή.

Ο Ματ Τόμας στο Sportal: «Περίμενα να μείνω στον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρθηκε για μένα ο Ολυμπιακός»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:03 - 10.11.2023

Ο Ματ Τόμας στο Sportal: «Περίμενα να μείνω στον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρθηκε για μένα ο Ολυμπιακός»

Ο Ματ Τόμας μίλησε στο Sportal και έριξε ατάκες που θα συζητηθούν. Η απογοήτευση για το μικρό χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, το περασμένο καλοκαίρι, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το νέο βήμα στην Άλμπα Βερολίνου και όχι μόνο.

Για κρατήσεις θέσεων που αφορούν παιδιά κάτω των 12 ετών (70€) και ζευγάρια (100€ ανά άτομο), καλέστε στα τηλέφωνα: 2144022543, 6985632073

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες»

Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!