Για ποιο λόγο ζήτησε συγγνώμη ο Μπουρούσης!
i

©InTime

Για ποιο λόγο ζήτησε συγγνώμη ο Μπουρούσης!

Γιάννης Πάλλας 17:04 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 04.03.2024

Οι λόγοι που οδήγησαν τον πρόεδρο της ΚΑΕ Καρδίτσας Γιάννη Μπουρούση να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση συγνώμης του Γιάννη Μπουρούση μετά την ήττα της Καρδίτσας από το Λαύριο εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Προφανώς το 76-57 είναι κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει ο «ισχυρός άνδρας» της Θεσσαλικής ομάδας.

Ωστόσο, δυο πράγματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal εξηγούν την αντίδραση του Γιάννη Μπουρούση. Το πρώτο αφορά την πολύ κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα από το Λαύριο στην οποία ο κόσμος της ομάδας ήταν εκεί, αλλά η Καρδίτσα... απουσίαζε από το παρκέ.

Και το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι ακόμη στα δυο χρόνια παρουσίας της η Θεσσαλική ομάδα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας!

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ανεχθεί ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έδειξε με την δήλωση του αυτή την έντονη ενόχληση του για το αγωνιστικό πρόσωπο του Συλλόγου.

Είναι προφανές πλέον πως ο πρόεδρος της Καρδίτσας θέλει να βγάλει την ομάδα από την διαδικασία της απλής παραμονής στην κατηγορία κάθε χρόνο και θέλει να την δει να κάνει βήματα προόδου.

Αντ’ αυτού, όμως, βλέπει το αγωνιστικό τμήμα να συνεχίζει τις εμφανίσεις με χαμηλή δυναμική εκτός έδρας και να δείχνει ευάλωτη μακριά από το «σπίτι» της.

Μπορεί να θέλουν στην Καρδίτσα μια νίκη μακριά από το γήπεδο τους για να «σπάσουν το ρόδι», αλλά αυτό μοιάζει πλέον πολύ δύσκολο για τη φετινή χρονιά.

Αυτοί είναι οι λόγοι της δημόσιας συγνώμης του προέδρου της ΚΑΕ απευθυνόμενος ειδικά σ’ εκείνους που ακολούθησαν την ομάδα μέχρι το Λαύριο.