Ξέσπασε ο Μπραζντέικις κόντρα στον ΠΑΟΚ: Πρώτη διψήφια εμφάνιση για τον Λιθουανό με τον Ολυμπιακό (vid)

Ίγκνας Μπραζντέικις

Ξέσπασε ο Μπραζντέικις κόντρα στον ΠΑΟΚ: Πρώτη διψήφια εμφάνιση για τον Λιθουανό με τον Ολυμπιακό (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:39 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 05.11.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ήταν εξαιρετικός απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Λιθουανό να πραγματοποιεί την πρώτη του διψήφια εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να παίρνει τη νίκη στην Πυλαία με 77-63.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε ο Μουστάφα Φαλ με το triple double που σημείωσε, όμως κάτι που κρατά ο Ολυμπιακός είναι και η εμφάνιση του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Λιθουανός πάτησε παρκέ για 25:24, έχοντας 14 πόντους (2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ, σε μια γεμάτη και θετικότατη εμφάνιση για τον 24χρονο γκαρντ / φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Συνολικά δεν εκβίασε σουτ, ήταν θετικότατος στην άμυνα και έδειξε πως πλέον έχει βρει τα πατήματά του, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να υπολογίζει πλέον και σε εκείνον ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι καλύτερες στιγμές του Ίγκνας Μπραζντέικις απέναντι στον ΠΑΟΚ:

Sportal Sunday Live: «Βατερλό» για τον Ολυμπιακό και ανεπανάληπτος θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο 2-4 του Φαλήρου!
SPORTAL ORIGINALS

21:30 - 05.11.2023

Sportal Sunday Live: «Βατερλό» για τον Ολυμπιακό και ανεπανάληπτος θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο 2-4 του Φαλήρου!

Η Sportal Sunday Live έρχεται αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-4 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με όλο το ρεπορτάζ από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο του «Δικεφάλου» στο 90λεπτο του Φαλήρου. Διονύσης Βερβελές και Μάνος Τσαλγατίδης σχολιάζουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Μπάμπης Τσιμπίδας και Κώστας Τσίλης με τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Μην χάσετε την Sportal Sunday Live με όλο το ρεπορτάζ από τα μπασκετικά και ποδοσφαιρικά παιχνίδια

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!