Μπρουκ Λόπεζ: «Δεν αφήνω κανέναν να κάνει μ@λ@κία στον Γιάννη»

Μπρουκ Λόπεζ

i

printscreen

Μπρουκ Λόπεζ: «Δεν αφήνω κανέναν να κάνει μ@λ@κία στον Γιάννη»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:25 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 14.03.2023

Ο Μπρουκ Λόπεζ έβαλε τα... στήθη του για να προστατεύσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν ο αγαπημένος του συμπαίκτης δέχθηκε σπρώξιμο από τον Τράι Λάιλς. Πλακώθηκε με τον φόργουορντ των Κινγκς και λίγο μετά εξήγησε πως «δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να πειράξει τον Γιάννη».

Ο Μπρουκ Λόπεζ στα 35 του παραμένει κορυφαίος αμυντικός και παραγωγικός στην επίθεση. Τα πόδια του δεν είναι όσο γοργά ήταν παλαιότερα, αλλά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τους Μιλγουόκι Μπακς. Επίσης, εχει διάθεση και όρεξη μικρού παιδιού και ενθουσιασμό εφήβου. Ο ρόλος του επίσης, βάσει της εμπειρίας του και της προσωπικότητάς του περιλαμβάνει και ιδιαίτερες αρμοδιότητες. Οπως την υπεράσπιση των συμπαικτών του. 

«Δεν αφήνω κανέναν να πειράξει τον Γιάννη», είπε λίγο μετά τον τέλος του αγώνα με τους Σακραμέντο Κινγκς που σηματοδοτήθηκε -πέραν της νίκης των Μπακς- με το επεισόδιο του Μπρουκ Λόπεζ και του Τρέι Λάιλς. Οταν ο τελευταίος έσπρωξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Λόπεζ εμφανίστηκε ως προστάτης οικογενείας. Ανέλαβε αυτός την... επίθεση στον Λάιλς και μπορεί να «κληρονόμησε» ένα χτύπημα στο φρύδι, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα γι' αυτό. Ίσα ίσα το βλέπει σαν παράσημο. 

Αντετοκούνμπο: «Ο Μπρουκ Λόπεζ είναι ο άνθρωπός μου, μέσα και έξω από το γήπεδο»
NBA

08:59 - 14.03.2023

Αντετοκούνμπο: «Ο Μπρουκ Λόπεζ είναι ο άνθρωπός μου, μέσα και έξω από το γήπεδο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν ολοκληρωθεί η νίκη των Μπακς στο Σακραμέντο δέχθηκε... επίθεση από τον Τρέι Λάιλς, αλλά δεν ήταν μόνος του. «Ο Μπρουκ τον σταμάτησε! Είναι ο άνθρωπός μου, πάντα με προστατεύει και τον ευχαριστώ», είπε ο Greek Freak.

«Το παιχνίδι τελείωνε, ο Γιάννης απλά έκανε ντρίπλα με τη μπάλα περιμένοντας να λήξει ο αγώνας και δεν ξέρω τι στ' αλήθεια έκανε ο τύπος», είπε για το συμβάν, ενώ την ώρα του τσακωμού και πριν επιτεθεί στον Λάιλς φώναξε στον Greek Freak: «Προσέχω εγώ τα νώτα σου! Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να σου κάνει μ@λ@κία».