O ασταμάτητος Αντετοκούνμπο και οι 46 πόντοι του στους Σακραμέντο Κινγκς (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Thearon W. Henderson / Getty Images / Ideal Images

O ασταμάτητος Αντετοκούνμπο και οι 46 πόντοι του στους Σακραμέντο Κινγκς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:24 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 14.03.2023

H επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από τρία ματς συνδυάστηκε με μία επική εμφάνιση. Με 46 πόντους, εξαιρετικά ποσοστά (19/28 σουτ) και 12 ριμπάουντ οδήγησε τους Μπακς σε μία σπουδαία νίκη επί των Κινγκς στο Σακραμέντο. Δείτε τις φάσεις που δημιούργησε ο Greek Freak...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν κυρίαρχος από το ξεκίνημα του αγώνα. Ακόμα και στο διάστημα που οι Μπακς ήταν πίσω στο σκορ, ο ρυθμός του ήταν καταιγιστικός και απλώς χρειαζόταν λίγο χρόνο ακόμα για να ανατρέψει την κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο το Σακραμέντο ήταν μπροστά στο σκορ με διψήφιες διαφορές, αλλά ο Greek Freak δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. 

Επέστρεψε ακόμα πιο δυναμικός και πιο αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος και τελείωσε τον αγώνα με 46 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στην επίθεση ήταν ασταμάτητος, ευστοχώντας στις 19 από τους 28 προσπάθειες που πήρε πάνω του. Μάλιστα, μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και δύο εύστοχα τρίποντα σε ισάριθμες εκτελέσεις. Είχε επίσης 6/7 βολές, ενώ πέραν των ριμπάουντ γέμισε τη στατιστική του με 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, ενώ είχε και 5 λάθη. Όλα αυτά σε 33 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα συμμετοχής. 

O Μπρουκ Λόπεζ πλακώθηκε στο ξύλο με τον Λάιλς για να προστατεύσει τον Γιάννη (vid)
NBA

07:00 - 14.03.2023

O Μπρουκ Λόπεζ πλακώθηκε στο ξύλο με τον Λάιλς για να προστατεύσει τον Γιάννη (vid)

Όταν ο Τρέι Λάιλς των Κινγκς έσπωξε τον Αντετοκούνμπο ο Μπρουκ Λόπεζ δεν το άφησε να... πέσει κάτω. Του επιτέθηκε, οι δυο τους αντάλλαξαν γροθιές, αποβλήθηκαν και το παιχνίδι που ξεκίνησε ως μπάσκετ, ολοκληρώθηκε ως μποξ.

Με αυτή την επίδοση (και με τους 31 πόντους του Κρις Μίντλετον) οδήγησε το Μιλγουόκι σε μία σπουδαία νίκη στο Σακραμέντο, λίγες ώρες μετά την ήττα από το Γκόλντεν Στέιτ. Έτσι, οι Μπακς και συνδυαστικά με τη νέα ήττα των Μπόστον Σέλτικς διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο της περιφέρειας και οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο καλύτερο ρεκόρ ολόκληρου του πρωταθλήματος. 

Μέχρι να συμβεί αυτό, καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε τις εμπνεύσεις του Γιάννη απέναντι στους Βασιλιάδες του Σακραμέντο που... αποκαθηλώθηκαν!