Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών στο Μπρούκλιν: Οι Νετς χτίζουν την ομάδα της νέας εποχής γύρω από τον Μπρίντζες
i

@Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images

Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών στο Μπρούκλιν: Οι Νετς χτίζουν την ομάδα της νέας εποχής γύρω από τον Μπρίντζες

Χρήστος Τσάλτας 10:20 - 20.02.2024

Σε πολλές και σημαντικές αλλαγές μπαίνουν οι Μπρούκλιν Νετς, το ερχόμενο καλοκαίρι, με την πρόθεση του front office να είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας γύρω από τον Μάικαλ Μπρίντζες.

Η απόλυση του Ζακ Βον ήταν απλώς η αρχή για τους Μπρούκλιν Νετς. Η ομάδα της Νέας Υόρκης μπαίνει σε νέα εποχή, σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι ερχόμενοι μήνες αναμένεται να φέρουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο νέος προπονητής θα έχει να διαχειριστεί μια διαφορετική κατάσταση, καθώς στο Barclay's Center θα μπουν σε διαδικασία rebuilding, με την πρώτη κίνηση να είναι η ανεύρεση του νέου προπονητή.

Σε δεύτερο πλάνο μπαίνει το ρόστερ. Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν θα είναι πολλές προκειμένου η ομάδα από τη Νέα Υόρκη να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να είναι ικανή να χτίσει από το μηδέν κάτι καινούργιο.

Αν υπάρχει όμως ένας παίκτης που θεωρείται untouchable από το υπάρχον υλικό, αυτός είναι ο Μάικαλ Μπρίντζες. Ήδη άλλωστε οι Νετς απέρριψαν πολλές προτάσεις για ανταλλαγή για χάρη του απόφοιτου από το Βιλανόβα, καθώς το πλάνο είναι ξεκάθαρο.

Πρόθεση των Νετς είναι να χτίσουν γύρω από τον Μπρίντζες την ομάδα της νέας εποχής, με τον πρώην φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς να γίνεται και με τη βούλα ο ηγέτης της ομάδας και το πρόσωπο του franchise. Έναν ρόλο που επωμίστηκε από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε στο Μπρούκλιν.