Ο Τσάμης στο «τιμόνι» της Μυκόνου μετά την αποχώρηση Σκαραφίγκα!

Άγγελος Τσάμης

i

© Facebook

Ο Τσάμης στο «τιμόνι» της Μυκόνου μετά την αποχώρηση Σκαραφίγκα!

Γιάννης Πάλλας 20:49 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 11.03.2024

Ο Άγγελος Τσάμης θα είναι εκτός απροόπτου ο προπονητής που θα συνεχίσει ως «χεντ-κόουτς» στην ομάδα της Μυκόνου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σκαραφίγκα

Με τον Άγγελο Τσάμη στο «τιμόνι» θα πορευτεί η Μύκονος στην συνέχεια των υποχρεώσεων της στην Elite League, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού αναλαμβάνει την δύσκολη αποστολή να ολοκληρώσει η ομάδα τη φετινή χρονιά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση της Μυκόνου φαίνεται πως αποφάσισε να μην πάρει έναν ακόμη προπονητή και να στηρίξει τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του Σκαραφίγκα, τον Άγγελο Τσάμη, που ξέρει καλά την ομάδα και μπορεί να τη βοηθήσει από την πρώτη στιγμή χωρίς να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Ασφαλώς και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από την πορεία της ομάδας, αλλά και την τελευταία βαριά εντός έδρας ήττα (65-95) από τον Πανερυθραϊκό, ωστόσο, πλέον δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό.

Ο Τσάμης είναι γνώστης της ομάδας και των αποδυτηρίων και θα βοηθήσει από την πρώτη στιγμή, προκειμένου η Μύκονος να γυρίσει το... τσιπάκι και να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Το έμψυχο δυναμικό υπάρχει και είναι καλό, απλά θα χρειαστεί να γίνει μια επανεκκίνηση, προκειμένου να βγάλουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό στο φινάλε του πρωταθλήματος.