Γιόκιτς: «Εκπληκτική σεζόν, κερδίσαμε το τρόπαιο για τον κόσμο του Ντένβερ» (vid)

Νίκολα Γιόκιτς

Γιόκιτς: «Εκπληκτική σεζόν, κερδίσαμε το τρόπαιο για τον κόσμο του Ντένβερ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 07:04 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 07:05 - 13.06.2023

Οι Ντένβερ Νάγκετς έφτασαν στην κορυφή του ΝΒΑ και ο Νίκολα Γιόκιτς, που «σάρωσε» τους Χιτ και ηγήθηκε εντός παρκέ, κατακτώντας το βραβείο του MVP των τελικών, αφιέρωσε το τρόπαιο στους φίλους της ομάδας,

Παρ' ότι ζει τις πιο έντονες και ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του ως αθλητής, ο Νίκολα Γιόκιτς δεν ξέχασε αυτούς που βρίσκονταν στο πλευρό των Νάγκετς και στηρίζουν σταθερά την ομάδα. Δηλαδή, τον κόσμο του Ντένβερ. O οποίος ήταν στο πλευρό της ομάδας ακόμα και τις σεζόν που δεν υπήρχε η προσδοκία για κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος σέντερ άφησε στην άκρη το «εγώ», δείχνοντας για ακόμα μια φορά τα ηγετικά του στοιχεία και αναφέρθηκε στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχει χτίσει με τους συμπαίκτες του, οι οποίες θα μείνουν για πάντα, όπως επεσήμανε.

MVP των τελικών του ΝΒΑ ο ασταμάτητος Νίκολα Γιόκιτς
NBA

06:17 - 13.06.2023

MVP των τελικών του ΝΒΑ ο ασταμάτητος Νίκολα Γιόκιτς

Τα πήρε όλα και... έφυγε ο Νίκολα Γιόκιτς! Ο Σέρβος σέντερ ήταν το απόλυτο σημείο αναφοράς για την ομάδα του, συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση των Νάγκετς στο Game 5 και πήρε το βραβείο του MVP των τελικών στο σπίτι!

Παράλληλα υπογράμμισε πως η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη για όλους, ενώ περιέγραψε το συναίσθημά του, ως πρωταθλητής του ΝΒΑ. Κι όλα αυτά με τον κόσμο στην Ball Arena να μην σταματάει να τον αποθεώνει, ενώ ο ίδιος ζούσε τις πιο όμορφες στιγμές του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του που ταξίδεψε από την Σερβία για να βρεθεί στο πλευρό του.

«Είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίο. Ο κύριος Κρόνγκι είπε ότι κερδίζουμε το τρόπαιο για τον κόσμο και όχι για εμάς. Έχουμε σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων που δουλεύουν για την ομάδα. Αυτή η σεζόν ήταν εκπληκτική. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλο. Το τρόπαιο είναι σίγουρα σημαντικό, αλλά οι σχέσεις που θα κρατήσουμε θα μείνουν για χρόνια», ήταν τα λόγια του σπουδαίου Σέρβου σέντερ, που έγραψε ιστορία τη φετινή σεζόν.