O Κάρι επικράτησε οριακά στην κόντρα του με την Σαμπρίνα Ιονέσκου (vids)
i

photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

O Κάρι επικράτησε οριακά στην κόντρα του με την Σαμπρίνα Ιονέσκου (vids)

Η Σαμπρίνα Ιονέσκου των Νιου Γιορκ Λίμπερτι άρχισε να ευστοχεί στα τρίποντα με μεγάλη συχνότητα και ο Στέφεν Κάρι χρειάστηκε να πιέσει τον εαυτό του στο όριο για να πάρει τελικά τη νίκη, σε μία καινοτόμα διαδικασία για το ΝΒΑ και το All-Star Weekend, που όλοι θέλουν να αναπτυχθεί!

O ένας είναι ο απόλυτος... άρχοντας των τριπόντων και κανείς δεν τον έχει αμφισβητήσει ποτέ. Άλλωστε, έχει βάλει τα περισσότερα, τα πιο ακαταμάχητα και καμιά φορά ακόμα και υπερρεαλιστικά μακρινά σουτ, σε ολόκληρη την ιστορία του ΝΒΑ

Και με αυτά έχει κατακτήσει και τέσσερα πρωταθλήματα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Ο Στέφεν Κάρι αυτή τη φορά όμως, έπρεπε να... ιδρώσει για να τα καταφέρει. Διότι, απέναντι του ήταν η θηλυκή έκδοση του εαυτού του. Η τρομερή σουτέρ των Νιου Γιορκ Λίμπερτι. Η Σαμπρίνα Ιονέσκου.

Κι όταν την είδε να συγκεντρώνει 26 βαθμούς από τα τρίποντά της, τότε κατάλαβε πως πρέπει να σοβαρευτεί αν δεν θέλει να απολέσει το τρόπαιο (ή μάλλον την… ζώνη, αφού μια τέτοια απονεμήθηκε) που θα προέκυπτε από την μεταξύ τους. Σε έναν διαγωνισμό που αφορούσε μόνο αυτούς τους δύο. 

Τελικά, ο 35χρονος NBAer έφτασε στο νούμερο 29 και επικράτησε της 26χρονης σούπερ σταρ του WNBA με την ομάδα της Νέας Υόρκης. 

Η τριάδα των Πέισερς ήταν η πιο επιδέξια: Χαλιμπάρτον, Μαθουρίν και Τέρνερ κυριάρχησαν στο Skill Challenge (vids)
NBA

07:01 - 18.02.2024

Η τριάδα των Πέισερς ήταν η πιο επιδέξια: Χαλιμπάρτον, Μαθουρίν και Τέρνερ κυριάρχησαν στο Skill Challenge (vids)

Στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του All-Star Weekend που έχει να κάνει με τις δεξιότητες και ονομάζεται Skill Challenge οι… οικοδεσπότες Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Μπεν Μαθουρίν και Μάιλς Τέρνερ της Team Pacers επικράτησαν των ανταγωνιστών τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και οι δύο διαγωνιζόμενοι (όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι) συμφώνησαν πως τέτοιου είδους προγράμματα, δηλαδή με τη συμμετοχή γυναικών στο All-Star Weekend θα πρέπει να καθιερωθούν και να αναπτυχθούν.