Οι Πίστονς δεν πήγαν στην Ουάσινγκτον, αναβάλλεται το παιχνίδι
i

Capital One Arena / © photo by Wasinghton Post / Getty Images / Ideal Images

Οι Πίστονς δεν πήγαν στην Ουάσινγκτον, αναβάλλεται το παιχνίδι

Sportal newsroom 19:57 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 01.02.2023

Ένα πρόβλημα στην πτήση των Πίστονς από το Ντάλας προς την Ουάσινγκτον λόγω κακοκαιρίας, ανάγκασε την ομάδα του Ντιτρόιτ να επιστρέψει στη βάση της και το παιχνίδι με τους Ουίζαρντς θα αναβληθεί...

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/1), στις 02.00 ώρα Ελλάδας, ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι των Ουίζαρντς με τους Πίστονς στην Ουάσινγκτον. Ήταν, αλλά πλέον δεν είναι! Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί διότι οι Πίστονς δεν κατάφεραν να φθάσουν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. 

Τα Πιστόνια βρίσκονταν στο Ντάλας εκεί όπου έχασαν από τους Μάβερικς (111-105) και στην προσπάθειά τους να φύγουν αεροπορικώς για το παιχνίδι με τους Ουίζαρντς που ακολουθούσε, απέτυχαν! Ένα πρόβλημα στην πτήση λόγω των καιρικών συνθηκών στο Τέξας τους ανάγκασε να επιστρέψουν στο Μίτσιγκαν. Δεν μπόρεσαν να προσγηωθούν στην Ουάσινγκτον και το ΝΒΑ, επτά ώρες πριν το τζάμπολ στην Capital One Arena, ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα αναβληθεί. 

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι Νιού Ορλίνς Πέλικανς, που δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν να προσγειωθούν στο Ντάλας. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα τα καταφέρουν κι αν θα διεξαχθεί και αυτό το παιχνίδι.