Δύο κορίτσια «παγίδευσαν» τον Αντετοκούνμπο (vid)
i

printscreen

Δύο κορίτσια «παγίδευσαν» τον Αντετοκούνμπο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:33 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 05.03.2023

Πήγαν γεμάτες χαρά για να πάρουν αυτόγραφο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά λίγο αργότερα φανερώθηκε το αληθινό τους πρόσωπο. Τελικά, χάρηκαν που είδαν από κοντά στον Greek Freak αλλά πανηγύρισαν τη νίκη των Σίξερς.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας και αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ήδη ολοκληρώσει την ατομική ρουτίνα της προθέρμανσης, δύο νεαρά κορίτσια γεμάτα ενθουσιασμό τον συνάντησαν στην πορεία του προς τα αποδυτήρια. 

Τον χαιρέτησαν με μεγάλα χαμόγελα και εκείνος του έδωσε αυτόγραφα. Υπέγραψε πάνω στο καπέλο των Μπακς, την ώρα που και οι δύο φορούσαν ρούχα των Ελαφιών. Η μία τη λευκή φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η άλλη το μπλε t-shirt του Μιλγουόκι. 

Περιχαρείς επέστρεψαν στους γονείς τους και μόλις ο Αντετοκούνμπο απομακρίνθηκε, φανέρωσαν την αληθινή τους ταυτότητα. 

Ήταν φίλαθλοι των Σίξερς και η μία κοπέλα έβγαλε κατευθείαν την εμφάνιση με το Νο 34 του Γιάννη και από κάτω φορούσε αυτή των Σίξερς με το Νο 0 του Ταϊρίς Μάξεϊ
 

Μάλιστα, όταν λίγο μετά το τέλος του αγώνα συνάντησε και τον νεαρό γκαρντ της αγαπημένης της (όπως αποδείχθηκε) ομάδας, τότε ήταν ασυγκράτητη από τη χαρά της. 

Σίγουρα όμως, χάρηκαν για πολλαπλούς λόγους. Κατ' αρχάς για τα ενεκτίμητης πλέον αξίας αναμνηστικά που τους προσέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και για τη μεγάλη νίκη των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Οι Μπακς ηττήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 16 σερί επιτυχίες και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 34 πόντους και 13 ριμπάουντ.