O Φιλιππινέζος κουρέας που μοιάζει με τον Στέφεν Κάρι και προκαλεί... χαμό! (vids)

O Φιλιππινέζος κουρέας που μοιάζει με τον Στέφεν Κάρι και προκαλεί... χαμό! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:14 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.09.2023

Ο σωσίας του Στέφεν Κάρι, ονομάζεται Σέργουιν Αλταγκάσια, αλλά συστήνεται ως Στέπιν Κάρι ή Τσίκεν Κάρι. Είναι Φιλιππινέζος, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, αλλά τον ελεύθερο χρόνο του κάνει βόλτες ως σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Όταν οι ανυποψίαστοι περαστικοί άκουσαν τα χειροκροτήματα και την αποθέωση, γύρισαν να κοιτάξουν ποια είναι η φίρμα που εμφανίστηκε στο εμπορικό κέντρο της γειτονιάς τους. Και τότε είδαν μπροστά τους τον Στέφεν Κάρι σε... μίνι συσκευασία. 

Στην πραγματικότητα ήταν τον Στέπιν Κάρι ή Τσίκεν Κάρι, όπως είναι τα δύο πιο γνωστά από τα ψευδόνυμά του στα social media ή αν προτιμάτε τον Σέργουιν Αλταγκάσια. Έναν κουρέα από τις Φιλιππίνες, ο οποίος φυσιογνωμικά ταυτίζεται με τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών και γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και στα κοινωνικά δίκτυα έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές το τελευταίο διάστημα. 

Μάλιστα, αν κάποια στιγμή η ζωή του Κάρι είναι ταινία, αυτός θα είναι αυτός που θα ντουμπλάρει στα πλάνα όταν ο σκηνοθέτης τον χρειαστεί. Το μόνο πρόβλημα είναι πως, ο Φιλιππινέζος δεν είναι αρκετά ψηλός, αλλά εκεί θα αναλάβει η τεχνολογία. 

Ο Αλταγκάσια πάντως, εκτός του ότι απολαμβάνει να μπερδεύει τον κόσμο και να ταυτίζεται -έστω και στιγμιαία- τον σούπερ σταρ του NBA, πέραν από τις γενετικές τυχαίες ομοιότητές του με τον Στεφεν Κάρι, έχει αντιγράψει αρκετά κινησιολογικά δεδομένα, αλλά και το στυλ που σουτάρει. Έτσι, για να πείσει και τους δύσπιστους κι ενώ περπατούσε στους διαδρόμους του Mall έκανε (χωρίς μπάλα) ένα step back σουτ, όμοιας τεχνικής με του ινδάλματός του. 

O Μίντλετον αποδέχεται τον ρόλο του Ρόμπιν στο Μιλγουόκι, δίπλα στον Μπάτμαν... Αντετοκούνμπο (vids)
NBA

11:27 - 14.09.2023

O Μίντλετον αποδέχεται τον ρόλο του Ρόμπιν στο Μιλγουόκι, δίπλα στον Μπάτμαν... Αντετοκούνμπο (vids)

Για τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ρόλο του στους Μιλγουόκι Μπακς, μίλησε ο Κρις Μίντλετον, στο podcast του πρώην σταρ του ΝΒΑ, Τζέι Τζέι Ρέντικ. «Ας είμαστε ειλικρινής. Ο Γιάννης είναι ο Μπάτμαν της ιστορίας, αλλά το μυαλό μας είναι στη νίκη, όχι στους ρόλους», είπε.

Προπονείται σκληρά για να μην αμφιβάλει κανείς για τη σύνδεση που έχει δημιουργήσει με τον τέσσερις φορές πρωταθλητή ΝΒΑ και μπορεί να μην έχει κάποια από τα σωματικά προσόντα που απαιτούνται και να γνωρίζει πως δεν θα γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, αλλά η δράση του συνεχίζεται και οι θαυμαστές του πολλαπλασιάζονται με μεγάλη συχνότητα.