Οι Μάβερικς κράτησαν τον Ίρβινγκ για τρία χρόνια!

Κάιρι Ίρβινγκ

Οι Μάβερικς κράτησαν τον Ίρβινγκ για τρία χρόνια!

Χρήστος Τσάλτας 01:48 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 02:04 - 01.07.2023

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ρίχνει άγκυρα στο Ντάλας, για χάρη των Μάβερικς, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα αποφέρει στον Uncle Drew 126 εκατ. δολάρια συνολικά.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ άφησε κάτι στη... μέση την περασμένη σεζόν με τους Ντάλας Μάβερικς και αποφάσισε να συνεχίσει στο Τέξας. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν free agent, όμως η πεποίθηση που υπήρχε από την πρώτη στιγμή ήταν πως οι πιθανότητες να παραμείνει στο Τέξας ήταν πολλές.

Όπως και έγινε. O Uncle Drew έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3 ετών, το οποιίο θα του αποφέρει 126 εκατ. δολάρια, παραμένοντας στους Μάβερικς και στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς, αποτελώντας ίσως το πιο επιδραστικό και απολαυστικό δίδυμο περιφερειακών στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή.

Οι Μαβς δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με την πρόσθήκη του Ίρβινγκ στα μέσα της σεζόν, ωστόσο η νέα σεζόν αναμένεται να είναι διαφορετική σε όλα τα επίπεδα. Διότι οι Μάβερικς κράτησαν τον Ίρβινγκ και είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω το πολύ άσχημο τελευταίο δίμηνο στην σεζόν.

Με την παρουσία του χαρισματικού πλέι μέικερ, που θα έχει λαμβάνειν 126 εκατ. συνολικά, ο Τζέισον Κιντ θα έχει ακόμα έναν ηγέτη στο παρκέ, ικανο να αλλάξει τον ρυθμό σε όλα τα επίπεδα και να κερδίσει... μόνος του παιχνίδια κατά τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν.