Ο Ρούντι Γκομπέρ πήρε τη φανέλα του «ανιψιού» του Ουεμπανιαμά και έκανε μία επένδυση για το μέλλον (vids)

Ο Ρούντι Γκομπέρ πήρε τη φανέλα του «ανιψιού» του Ουεμπανιαμά και έκανε μία επένδυση για το μέλλον (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:01 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 11.11.2023

Οι Τίμπεργουλβς νίκησαν τους Σπερς και ο Ρούντι Γκομπέρ εκτός από χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του, ένιωσε και περηφάνια για τον 19χρονο συμπατριώτη του, Βίκτορ Ουεμπανιαμά που τον είδε να κάνει... θαύματα πάνω στο παρκέ. Οι δυο τους έχουν μία ιδιαίτερη σχέση και τώρα ο Γκομπέρ έχει και τη φανέλα του Wemby στη συλλογική του. Μία φανέλα που ίσως κάποτε αξίζει εκατομμύρια!

Η κοινή τους καταγωγή δημιουργεί μία ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ του, ενώ υπάρχει ήδη και μία ισχυρή φιλία. Ο Γάλλος, Ρούντι Γκομπέρ, είναι ένας καταξιωμένος NBAer, τρεις φορές All-Star και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο πρωτάθλημα. Στα 31 του χρόνια έχει ξεκινήσει την 11η σεζόν του στον «μαγικό πλανήτη», την ίδια ώρα που ο 19χρονος συμπατριώτης του, Βικτόρ Ουεμπανιαμά, δραστηριοποιείται ως rookie των Σπερς και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να εντυπωσιάσει, για να δικαιώσει όλους όσους έχουν ποντάρει πως αυτός είναι ο σούπερ σταρ του μέλλοντος. Μόνο, που έχει δείξει πως είναι και του παρόντος. Οι Σπερς χρειάζονται εξέλιξη και ο ίδιος επίσης, αλλά τη μέρα που συνάντησε τον φίλο του Γκομπέρ και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκανε μία τρομερή εμφάνιση.

Τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους και 9 ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει στην ομάδα του τη νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική μέρα του In-season tournament. Διότι, ο Καρλ Άντονι-Τάουνς και ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ασταμάτητοι και ο Ουεμπανιαμά (μαζί με τον Ντέβιν Βέισελ, ο οποίος είχε επίσης 29 πόντους) δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα Σπυρούνια από τα… δόντια των Λύκων της Μινεσότα. 

Τζόρνταν, ΛεΜπρόν και τώρα... Ντόντσιτς - Οι μόνοι τρεις που κατάφεραν τόσα πολλά, τόσο γρήγορα (vid)
NBA

07:34 - 11.11.2023

Τζόρνταν, ΛεΜπρόν και τώρα... Ντόντσιτς - Οι μόνοι τρεις που κατάφεραν τόσα πολλά, τόσο γρήγορα (vid)

Μετά τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν και το «φαινόμενο» ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο 24χρονος Σλοβένος σούπερ σταρ των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, έγινε το τρίτος παίκτης στην ιστορία με τις περισσότερες «τριαντάρες» πριν καν γίνει 25 ετών.

Ο Ρούντι Γκομπέρ πρόσφερε στην ομάδα του ένα ακόμα double double (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ήταν χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και περήφανος για τον Wemby. Έτσι, αποφάσισε πως μετά το τέλος του αγώνα «έπρεπε» να πάρει τη φανέλα του. Διότι, στο μέλλον, μάλλον θα αξίζει πολλές χιλιάδες δολάρια. Μπορεί και εκατομμύρια…

Sportal Euroleague Show: Παρά ένα «κατοστάρα» για τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο, με «βουνό» Μήτογλου

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!