Τέσσερις Αντετοκούνμπο στο γήπεδο: Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Λίαμ και ο Μάβερικ (vids)
i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Τέσσερις Αντετοκούνμπο στο γήπεδο: Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Λίαμ και ο Μάβερικ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:28 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 17.12.2023

Συνήθως δύο Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με φανέλα των Μπακς. Ο Γιάννης και ο Θανάσης, αλλά αυτή τη φορά δραστηριοποιήθηκαν άλλοι δύο: Ο τετράχρονος Λίαμ και ο τριών ετών Μάβερικ, τα δύο από τα τρία τέκνα του Greek Freak.

Για αρχή έπαιζαν με την μπάλα υπό την επιτήρηση του πατέρα τους, την ώρα που ο θείος τους μαζί τους υπόλοιπους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς ανέβαζαν τους ρυθμούς τους στην προθέρμανση, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς

Ο Λίαμ και ο Μάβερικ, οι δύο γιοί του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης. Συγκέντρωσαν πάνω τους τα βλέμματα, με το στυλ τους (φορούσαν κορδέλες και την φανέλα με το Νο 34 των Ελαφιών), ενώ είχαν ρόλο και στον πάγκο των Ελαφιών. 

Όταν ο Greek Freak έγινε αλλαγή, αρκετά πριν το φινάλε της αναμέτρησης κι αφού αυτή είχε κριθεί υπέρ των Μπακς, πήγε στον πάγκο για να κάει... baby sitting. 

Κάθισε μαζί με τα τέκνα του, ηλικίας τεσσάρων (Λίαμ) και τριών ετών (Μάβερικ Σάι), ενώ η μικρή Έβα Μπρουκ ήταν σπίτι με τη μητέρα της. Την ίδια ώρα ο θείος τους, Θανάσης μπήκε στο παιχνίδι και γενικά οι Μιλγουόκι Μπακς έγιναν... οικογενειακή υπόθεση!

Tags: