Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε το κορυφαίο παιχνίδι του αδελφού του Άλεξ στην G-League

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε το κορυφαίο παιχνίδι του αδελφού του Άλεξ στην G-League

Γιώργος Γαβριλάκης 12:38 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 16.12.2023

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 64 πόντους και έκανε ρεκόρ καριέρας, πέρασε το ρεπό του στο γήπεδο που η θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς αγωνίζεται στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έκανε το πρώτο του double double και η ομάδα του νίκησε στην παράταση.

Μιας και οι Μπακς δεν είχαν αγωνιστική υποχρέωση το βράδυ της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου 16/12 στην Ελλάδα) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε την ευκαιρία να πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα του μικρού του αδελφού. Ο Άλεξ αγωνίζεται (από πέρσι) στη θυγατρική ομάδα του Μιλγουόκι, τους Ουινσκόνσιν Χερντ, που αγωνίζονται στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA, την G-League

Και τον είδε να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του στη λίγκα. Τη μέρα που η ομάδα του νίκησε στο έξτρα πεντάλεπτο με 114-111 τους Ράπιντς Γκόλντ και πανηγύρισαν για πρώτη φορά μετά από καιρό (είχαν τέσσερις διαδοχικές ήττες). O 22χρονος Άλεξ είχε 11 πόντους και 11 ριμπάουντ. 

O Greek Freak έχει διψήφιος επιδόσεις σχεδόν κάθε βράδυ, ενώ στην τελευταία του εμφάνιση έκανε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 64 πόντους (!), αλλά για τον βενιαμίν της φαμίλιας ήταν το πρώτο του double double, σε μία σεζόν στην G-League που σε 13 αγώνες έχει 5,6 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 19,2 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο. 

Πέραν του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, στο γήπεδο εμφανίστηκε και ο κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν, που παρακολούθησε την αναμέτρηση, ελέγχοντας τις επιδόσεις κάποιον από τους παίκτες που μπορεί κάποια στιγμή να ενεργοποιήσει στο ρόστερ των Ελαφιών. Ο Λίντελ Ουίγκιντον είχε 19 πόντους, ο Μάρκους Μπόλντεν έβαλε το καθοριστικό καλάθι και είχε συνολικά 14 πόντους. 

O ελληνικής καταγωγής πρόεδρος των Ουίζαρντς και η επένδυση των 2 δισεκατομμυρίων για το νέο γήπεδο
NBA

10:50 - 16.12.2023

O ελληνικής καταγωγής πρόεδρος των Ουίζαρντς και η επένδυση των 2 δισεκατομμυρίων για το νέο γήπεδο

O Τεντ Λιόνσις, γεννήθηκε πριν 66 χρόνια στη Νέα Υόρκη, είναι εγγόνος Ελλήνων που πήγαν στην Αμερική τη δεκαετία του '30 για να γίνουν εργάτες και σερβιτόροι και ο απόγονος τους έγινε επιχειρηματίας και από το 2010 πρόεδρος των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς. Τώρα, δίνει δισεκατομμύρια για να φτιάξει νέο γήπεδο στους «Μάγους».

Επίσης, ξεχώρισαν και ο Τάι Τάι Ουάσινγκτον (16 πόντοι, 5 ασίστ) και ο Νοτιοσουδανός φόργουορντ/σέντερ, Ουέιν Γκάμπριελ (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Όλοι τους περιμένουν ένα τηλεφώνημα για πάρουν ρόλο (έστω και για μερικούς αγώνες) στο ρόστερ των Μπακς.