Αναστάτωση στο Κλίβελαντ: Εκτός δράσης οι Μόμπλεϊ, Γκάρλαντ - Φήμες για ανταλλαγή του Ντόνοβαν Μίτσελ

Αναστάτωση στο Κλίβελαντ: Εκτός δράσης οι Μόμπλεϊ, Γκάρλαντ - Φήμες για ανταλλαγή του Ντόνοβαν Μίτσελ

Γιώργος Γαβριλάκης 09:07 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 16.12.2023

Ο Ίβαν Μόμπλεϊ τραυματίστηκε και θα απουσιάσει από 6 έως 8 εβδομάδες, ενώ ο Ντάριους Γκάρλαντ αναμένεται να επιστρέψει το νέο έτος. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς υποφέρουν αγωνιστικά και δημιουργούνται σενάρια περί αποχώρησης με trade του Ντόνοβαν Μίτσελ.

Στο Κλίβελαντ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Όχι μόνο για τις 12 ήττες που έχουν υποστεί στους πρώτους 25 αγώνες, αλλά γιατί δεν βλέπουν πως έχουν μεγάλη προοπτική σε μία περιφέρεια που ακόμα και η πρόκριση στα Play Offs δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη γι' αυτούς. 

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Ίβαν Μόμπλεϊ θα χρειαστεί να απουσιάσει έως και δύο μήνες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ με τους 16 πόντους και τα 10,5 ριμπάουντ μέσο όρο έκανε αθροσκόπηση στο γόνατο, ενώ λίγες ώρες αργότερα το ιατρικό επιτελείο των Ιπποτών, ενημέρωσε τους υπόλοιπους πως ο Ντάριους Γκάρλαντ (20,7 πόντοι, 5,9 ασίστ) θα απουσιάσει τουλάχιστον για δύο εβδωμάδες λόγω κατάγματος στο σαγόνι. 

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του έτους (...και βλέπουμε) ο Ντόνοβαν Μίτσελ θα «παλεύει» μόνος του για να συλλέξουν μερικές ομαδικές επιτυχίες. Βέβαια, ακόμα και η περίπτωση του 27χρονου All-Star με τους 27,6 πόντους, τα 5,9 ριμπάουντ και τις 5,1 ασίστ, έχει αρχίσει να προβληματίζει. 

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Μπράνσον και οι Νικς νίκησαν στο Φοίνιξ - Σταμάτησαν το αρνητικό σερί οι Σπερς, το συνεχίζουν οι Πίστονς (vids)
NBA

08:40 - 16.12.2023

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Μπράνσον και οι Νικς νίκησαν στο Φοίνιξ - Σταμάτησαν το αρνητικό σερί οι Σπερς, το συνεχίζουν οι Πίστονς (vids)

Ο Τζέιλεν Μπράνσον τη μέρα που έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που τελείωσε αγώνα ΝΒΑ με 50+ πόντους και τουλάχιστον 5 ασίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα και εύστοχα τρίποντα, οι Νικς νίκησαν τους Σανς (139-122) στο Φοίνιξ. Πρώτη νίκη των Σπερς μετά από 18 σερί ήττες, επικράτησαν των Λέικερς στο Σαν Αντόνιο, την ίδια ώρα που ο Τζοέλ Εμπίντ ξεπέρασε τον Τσάμπερλεϊν και οι Σίξερς υποχρέωσαν τους Πίστονς στην 22η διαδοχική αποτυχία τους.

Γι' αυτό άλλωστε, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πιθανής αποχώρησής του. Μάλιστα, ήδη οι Μπρούκλιν Νετς φημολογείται ότι ετοιμάζουν πρόταση στο Κλίβελαντ και φθάνει να δούμε πόσο δελεαστικοί μπορούν να γίνουν στον GM των Ιπποτών, Mάικ Γκάνσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μίτσελ μαζί με τον Ζακ ΛαΒίν των Σικάγο Μπουλς και τον Πασκάλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς αποτελούν τους τρεις μεγαλύτερους στόχους των ομάδων που θέλουν να ενισχυθούν εδώ και τώρα! 

Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!