Σε λίγες μέρες ο Τζα Μοράντ επιστρέφει στη δράση με τους Γκρίζλις - Προς το παρόν απολογείται στο Δικαστήριο

Σε λίγες μέρες ο Τζα Μοράντ επιστρέφει στη δράση με τους Γκρίζλις - Προς το παρόν απολογείται στο Δικαστήριο

Γιώργος Γαβριλάκης 15:47 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 14.12.2023

Η τιμωρία του Τζα Μοράντ με αποκλεισμό για 25 αγώνες ολοκληρώνεται στις 19 Νοεμβρίου. Τη μέρα που οι Γκρίζλις αντιμετωπίζουν τους Πέλικανς, αλλά μέχρι να εστιάσει στην επιστροφή του, ο νεαρός σούπερ σταρ έχει... δουλειές στις δικαστικές αίθουσες.

Σύντομα η τιμωρία του Τζα Μοράντ για τον βίο και την πολιτεία του από την περασμένη αγωνιστική περίοδο θα ολοκληρωθεί. Την ερχόμενη εβδομάδα θεωρητικά θα είναι διαθέσιμος για τους Μέμφις Γκρίζλις, που έχουν παίξει ήδη 23 αγώνες την τρέχουσα περίοδο, ενώ η... καμπάνα του νεαρού σούπερ σταρ έχει διάρκεια 25 αγώνων. 

Οι αστυνομικές του περιπέτειες θα μπορούσαν κάλλιστα να δημιουργήσουν μία νουάρ σειρά με πολλά επεισόδια και μεγάλο σασπένς. Ή ένα Western με καουμπόηδες και ινδιάνους, μιας και το πάθος που τον έφερε στο χείλος της αυτοκαταστροφής ήταν τα πιστόλια. Εθεάθη ιντερνετικά να κρατάει όπλα, την ώρα που έκανε βόλτες με τους φίλους του. Σε νυχτοπερπατήματα ή μέρα μεσημέρι μέσα στο αμάξι. Τώρα, δηλώνει μετανοιωμένος και σκοπεύει όταν του επιτραπεί να εντυπωσιάσει και πάλι με τις ικανότητές του στο μπάσκετ -που είναι πάμπολλες και μοναδικές. 

Μόνο που οι επισκέψεις του στις δικαστικές αίθουσες δεν έχουν ολοκληρωθεί. Η έρευνά του για την οπλοκατοχή στο Ντένβερ είναι ανοικτή, όπως και η υπόθεση με το πούλμαν των Πέισερς, που τον κατηγορούν ότι τους είχε βάλει στο... στόχαστρο (κυριολεκτικά). Πάντως, τις τελευταίες μέρες ασχολείται με την υπόθεση ξυλοδαρμού ενός ανήλικου, μία ιστορία που έρχεται από το καλοκαίρι του 2022.  

Η μικρή φαν του Ντόντσιτς, του δείχνει αγάπη και τον τρόπο για να φτιάξει χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid)
NBA

14:43 - 14.12.2023

Η μικρή φαν του Ντόντσιτς, του δείχνει αγάπη και τον τρόπο για να φτιάξει χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid)

O Λούκα Ντόντσιτς έγινε μονομιάς ο αγαπημένος της και δεν έχασε το βλέμμα της από πάνω του. Οι Μάβερικς λίγο πριν τα Χριστούγεννα επισκέφθηκαν σχολεία του Ντάλας και ο Σλοβένος σούπερ σταρ βρέθηκε στο επίκεντρο όλων των παιδιών, μα περισσότερο μία μικρής θαυμάστριας, που ασχολήθηκε μόνο μαζί του.

Κανείς δεν αρνείται ότι ο Τζα Μοράντ έδειρε τον Τζόσουα Χόλογουεϊ. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο. Απλώς, οι δικηγόροι του ΝΒΑer κατέθεσαν ενώπιον του Δικαστηρίου πως ο πελάτης τους βρισκόταν σε αυτοάμυνα και πως είχε δεχθεί πρώτα απειλές κατά της ζωής του και κατά της ζωής της οικογένειά του. Κι όλα αυτά συνέβησαν σε ένα ανοικτό γήπεδο, εκεί όπου ο 24χρονος σταρ του «μαγικού πλανήτη» έπαιζε μονά στις διακοπές του!