Διέρρευσε βίντεο από τα αποδυτήρια στο Μπακς-Πέισερς - Σεκιουριτάδες και παίκτες σε Γιάννη: «Φύγε από εδώ - Μην του δώσετε την μπάλα»

Διέρρευσε βίντεο από τα αποδυτήρια στο Μπακς-Πέισερς - Σεκιουριτάδες και παίκτες σε Γιάννη: «Φύγε από εδώ - Μην του δώσετε την μπάλα»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:02 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 14.12.2023

Το οπτικοακουστικό υλικό αποκαλύπτει ότι οι Πέισερς έλεγαν ψέματα πως δεν είχαν σκοπό να πάρουν τη μπάλα που ζητούσε για ενθύμιο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - «Θες την μπάλα; Δεν θα την πάρεις», ακούγονται να λένε οι Μπάντι Χιλντ, Μάιλς Τέρνερ και διάφοροι παίκτες της Ιντιάνα, ενώ τελικά την πλήρωσε ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που άκουσε τις φωνές του Greek Freak.

Κι ενώ οι Ιντιάνα Πέισερς αποκάλυψαν πως «τη μπάλα που ήθελε ο Γιάννης, εξ αρχής την είχε κάποιος από το τιμ των Μπακς», ενημερώνοντας παράλληλα πως «υπάρχει και σχετικό βίντεο που το επιβεβαιώνει» τελικά έλεγαν... ψέματα. 

Διότι, το οπτικοακουστικό υλικό που προκύπτει και συλλέγεται σιγά σιγά, έχει επικεντρωθεί στο συμβάν μετά το τέλος του αγώνα όπου ο Greek Freak έκανε το ρεκόρ καριέρας του και κατέρριψε κάθε προηγούμενη ατομική επίδοση στην ιστορία των Ελαφιών, μόνο που φαίνεται ξεκάθαρα πως οι Πέισερς όχι μόνο δεν ήξεραν που είναι η μπάλα, αλλά την είχαν και δεν την έδιναν. Άσχετα με το τι έλεγαν αργότερα... 

Πλάνα από τους διαδρόμους του γηπέδου, εκεί όπου έτρεξε με μανία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν κατάλαβε ότι του πήραν τη μπάλα που δικαιωματικά του ανήκε, κατ' αρχάς δείχνουν τους σεκιούριτι του Fiserv Forum να προσπαθούν να τον αποτρέψουν από το να πάει στα αποδυτήρια των Πέισερς, όπου ήταν ο αρχικός του σκοπός. 

Αμέσως μετά, ο γκαρντ των φιλοξενούμενων Μπάντι Χιλντ φωνάζει «κρατήστε τη μπάλα», το ίδιο κάνει και ο συμπαίκτη του Μάιλς Τέρνερ, πράγμα που δείχνει πως τη είχαν μαζί τους στα αποδυτήρια, ενώ μία ανεπιβεβαίωτη φωνή ακούγεται να λέει: «Θέλεις τη μπάλα; Δεν θα την πάρεις». 

Τι απέγινε η μπάλα που προκάλεσε τη «φασαρία» με τον Γιάννη: «Αυτή που κρατάω δε νιώθω να έχει την ίδια αίσθηση»
NBA

11:28 - 14.12.2023

Τι απέγινε η μπάλα που προκάλεσε τη «φασαρία» με τον Γιάννη: «Αυτή που κρατάω δε νιώθω να έχει την ίδια αίσθηση»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελικά πήρε μία μπάλα στα χέρια του, που βέβαια δεν είναι σίγουρος πως είναι η ίδια με την οποία έβαλε 64 πόντους στους Πέισερς - Τι απαντάει η ομάδα της Ιντιάνα που θεωρεί πως έγινε παρεξήγηση και αποκαλύπτει πως «εξ αρχής κάποιος άνθρωπος των Μπακς την είχε πάρει».

Ακολούθως, ο Τέρνερ γελάει και κάποιος συμπαίκτης του που δεν φαίνεται, αλλά ακούγεται προσθέτει: «Μην του τη δώσετε!». Στη συνέχεια ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο παρκέ χωρίς να έχει το πολυπόθητο αντικείμενο στα χέρια του και τα έβαλε με τον σούπερ σταρ των Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος δεν ήταν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. 

«Πήγαινε να μου φέρει την γαμ@@@ την μπάλα», φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο πως του φωνάζει, την ώρα που ο Χαλιμπάρτον μάλλον δεν έχει καταλάβει και πολλά από όσα προηγήθηκαν στα αποδυτήρια ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Κάμερον Πέιν που είχε πάει για... support και τους παίκτες των Πέισερς που δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν πίσω... 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!