O Θανάσης Αντετοκούνμπο μπούκαρε στο γήπεδο όταν είδε τους Πέισερς να χτυπάνε τον αδελφό του (vid)

O Θανάσης Αντετοκούνμπο μπούκαρε στο γήπεδο όταν είδε τους Πέισερς να χτυπάνε τον αδελφό του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:18 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 14.12.2023

Πετάχτηκε από τον πάγκο σαν... ελατήριο και λίγο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο στοχεύοντας τον Άρον Νίσμιθ, ο οποίος είχε χτυπήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης συγκρατήθηκε αρχικά από τον πάγκο των Μπακς και στη συνέχεια από τον ίδιο του τον αδελφό.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, προτού οι Μπακς φθάσουν στο υπέρ του 140-126, στον αγώνα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους, δημιουργήθηκε ένα περιστατικό που παραλίγο να... τινάξει στον αέρα το Fiserv Forum του Μιλγουόκι

Ο Άρον Νίσμιθ των Πέισερς έκανε ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Greek Freak κι όταν ο μεγάλος του αδελφός και συμπαίκτη του, Θανάσης Αντετοκούνμπο, αντιλήφθηκε τι είδαν τα μάτια του, πετάχτηκε από τον πάγκο και ήταν έτοιμος να ορμίσει στον αγωνιστικό χώρο. Και δεν θα το έκανε για να δει αν ο Γιάννης ήταν καλά, που ήταν, αλλά για να επιτεθεί στον νεαρό γκαρντ της Ιντιάνα. 

Πάντως, ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να τον ηρεμίσει, καθώς ήθελε να συνεχίσει το έργο του και μπορεί μετά το παιχνίδι να δήλωσε πως «δεν περίμενα ότι θα βάλω 64 πόντους», το περίμεναν όμως, όλοι οι υπόλοιποι που τον έβλεπαν μέχρι εκείνη τη στιγμή να σαρώνει. 

O Αντετοκούνμπο έγινε... έξαλλος όταν κατάλαβε τι του έκαναν οι Πέισερς - Θέλει πίσω αυτό που του ανήκει (vids)
NBA

08:45 - 14.12.2023

O Αντετοκούνμπο έγινε... έξαλλος όταν κατάλαβε τι του έκαναν οι Πέισερς - Θέλει πίσω αυτό που του ανήκει (vids)

Έψαξε να βρει τη μπάλα με την έβαλε 64 πόντους και έκανε ρεκόρ καριέρας, αλλά όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιλήφθηκε πως οι Ιντιάνα Πέισερς του την είχαν πάρει έκανε τον κόσμο άνω κάτω για να τη βρει. Τελικά, όπως δήλωσε, «δεν ξέρω ακόμα αν την έχω. Την θέλω όμως για να τη δώσω στη μητέρα μου».

Πέραν από τον Θανάση πάντως, αντέδρασε και ο Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος μάλιστα χρεώθηκε με τεχνική ποινή και επειδή ήταν η δεύτερή του στον αγώνα αποβλήθηκε.