Το πρώτο Game 7 έφθασε! Κινγκς και Ουόριορς στο... όριο - Το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Ντομάντας Σαμπόνις

i

© photo by Loren Elliott / Getty Images / Ideal Images

Το πρώτο Game 7 έφθασε! Κινγκς και Ουόριορς στο... όριο - Το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Γιώργος Γαβριλάκης 08:51 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 30.04.2023

Οι πρωταθλητές Ουόριορς βρίσκονται στο Σακραμέντο για να διεκδικήσουν την πρόκριση ή να γνωρίσουν τον αποκλεισμό - Οι Νικς ξεκινούν τη... μάχη τους στη Νέα Υόρκη με τους Μαϊάμι Χιτ, χωρίς να είναι δεδομένη η συμμετοχή του Τζούλιους Ραντλ.

Οι Κινγκς είχαν το πλεονέκτημα έδρας, το έχασαν στο πέμπτο παιχνίδι (στην έδρα του), αλλά επανήλθαν με νίκη (στο Game 6 του Γκόλντεν Στέιτ). Τώρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το βράδυ της Κυριακής (30/4, 22.30), στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας -το Σακραμέντο- όποιος νικήσει προκρίθηκε και όποιος χάσει πάει... σπίτι του. 

Οι Βασιλιάδες έχουν την... έξαψη και οι Πολεμιστές τη μέθοδο και την εμπειρία. Οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει μεγάλες στιγμής στα πρώτα έξι παιχνίδια, ο ΝτιΑρόν Φοξ έχει προκαλέσει αίσθηση και στα play offs και μαζί με τον Ντομάντας Σαμπόνις έχουν βγάλει το... λάδι στον Στέφεν Κάρι, τον Κλέι Τόμπσον, αλλά και στον κόουτς Στιβ Κερ που προσπαθεί να προγνώσει το ταχύτατο παιχνίδι τους. 

Η μεγαλύτερη μέρα του... πολέμου έφθασε για το συγκεκριμένο ζευγάρι και το πρώτο Game 7 της φετινής post season είναι γεγονός. Την ίδια ώρα στην Ανατολή ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, εκεί όπου οι Νιου Γιορκ Νικς, αφού πρώτα απέκλεισαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, συναντούν τον μπαρουτοκαπνισμένο Τζίμι Μπάτλερ και τους Μαϊάμι Χιτ, που πέταξαν εκτός τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στο Madison της Νέας Υόρκης, ξεκινά η σειρά (30/4. 20:00) που οδηγεί στους τελικούς της περιφέρειας και οι γηπεδούχοι έχουν ένα πρόβλημα: Δεν ξέρουν αν ο Τζούλιους Ραντλ είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο All-Star φόργουορντ της ομάδας από το Μεγάλο Μήλο πονάει ακόμα στον αστράγαλο, έπαιξε με πρόβλημα κόντρα στους Καβς, αλλά προπονείται και προσπαθεί να επιστρέψει άμεσα. Απλώς το «άμεσα» μπορεί να μην αφορά το πρώτο παιχνίδι. 

To αποτέλεσμα, ξημερώματα Κυριακής (30/4)

Ντένβερ Νάγκετς (1) - Φοίνιξ Σανς (0): 125-107

Το πρόγραμμα, βράδυ Κυριακής (30/4)

20:00 / Νιου Γιορκ Νικς - Μαϊάμι Χιτ
22:30 / Σακραμέντο Κινγκς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

NBA Play Offs 2023