Εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα ο Άνφερνι Σάιμονς των Μπλέιζερς
i

© photo by Ronald Martinez / Getty Images / Ideal Images

Εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα ο Άνφερνι Σάιμονς των Μπλέιζερς

Γιώργος Γαβριλάκης 11:31 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 28.10.2023

Ο τραυματισμός στο δάκτυλο του χεριού τελικά είναι πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε φανεί και οι Μπλέιζερς ενημερώθηκαν πως ο Άνφερνι Σάιμονς θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο. Ο νεαρός γκαρντ και ηγέτης του Πόρτλαντ από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ για το Μιλγουόκι, θα απουσιάσει από τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

Το σκληρό και αδυσώπητο πρόγραμμα των ομάδων του ΝΒΑ, με τρία και τέσσερα παιχνίδια την εβδομάδα από τη μία μεριά των ΗΠΑ στην άλλη, προκαλεί πολλές φορές τον τρόμο των τραυματισμών. Έπειτα από τρεις μέρες αγωνιστικής δράσης, είχαμε το πρώτο... θύμα. 

Βέβαια, το πρόβλημα στο δάκτυλο του χεριού που προέκυψε στον Άνφερνι Σάιμονς δεν θα μπει εμπόδιο στην καριέρα του. Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς όπως θα τον στερηθούν τουλάχιστον για ένα μήνα, καθώς θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο και το διάστημα αποθεραπείας, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, είναι από τέσσερις έως έξι εβδομάδες. 

Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος φέτος αναλαμβάνει να ηγηθεί στην ομάδα, μετά την αποχώρηση μέσω ανταλλαγή του Ντέμιαν Λίλαρντ με προορισμό το Μιλγουόκι, έκοψε έναν σύνδεσμο στο δάκτυλο σε ανύποπτη στιγμή κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του, όταν έβαλε 18 πόντους στην ήττα από τους Κλίπερς. 

Αρχικά δεν είχε φανεί το μέγεθος του προβλήματος και ήταν απλώς αμφίβολος για το δεύτερο ματς της ομάδας του κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ

NBA Top 10: Ο Τζέιλεν Τζόνσον των Χοκς βρέθηκε στην πρώτη θέση μιας αγωνιστικής με απίστευτα στιγμιότυπα
NBA

11:09 - 28.10.2023

NBA Top 10: Ο Τζέιλεν Τζόνσον των Χοκς βρέθηκε στην πρώτη θέση μιας αγωνιστικής με απίστευτα στιγμιότυπα

Δέκα υπέροχες φάσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των 11 αγώνων που διεξήχθησαν στο ΝΒΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/10), με τον Τζέιλεν Τζόνσον να κατακτά την κορυφή. Ο νεαρός φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς κάρφωσε όσο πιο δυναμικά μπορούσε στο πρόσωπο δύο αντιπάλων του!

Οι εξετάσεις όμως, φανέρωσαν τη ρήξη και πλέον οι Μπλέιζερς θα τον αντικαταστήσουν στην πρώτη πεντάδα με τον έμπειρο Μάλκολμ Μπρόγκντον. Τον παίκτη δηλαδή που απέκτησαν (μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς) όταν έστειλαν στη Βοστώνη τον Τζρου Χόλιντεϊ