Οι Κλίπερς διέλυσαν τους Κινγκς στο Λ.Α. - Το εικοσάλεπτο του Σάσα Βεζένκοφ (vids)
i

© photo by Thearon W. Henderson / Getty Images / Ideal Images

Οι Κλίπερς διέλυσαν τους Κινγκς στο Λ.Α. - Το εικοσάλεπτο του Σάσα Βεζένκοφ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:20 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 13.12.2023

Στο Λ.Α. οι Κλίπερς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Σακραμέντο Κινγκς και με πρωταγωνιστή τον Κουάι Λέοναρντ (31 πόντοι) έφθασαν στο εντυπωσιακό 119-99. Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 20 λεπτά και είχε 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, ενώ έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ (3).

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες (κάτι λιγότερο για την ακρίβεια) οι Κλίπερς είχαν νικήσει άνετα τους Κινγκς στο Σακραμέντο. Αυτή τη φορά τους επισκέφθηκαν στο Λος Άντζελες και το αποτέλεσμα δεν ήταν ίδιο. Ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό για τους Κλίπερς, από τη στιγμή που δεν άφησαν κανένα περιθώρια στους Βασιλιάδες, ούτε στον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος στην προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν αποδοτικός, μα τώρα πέρασε (σχεδόν) απαρατήρητος -αν και είχε 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Όπως απαρατήρητοι πέρασαν και όλοι οι συμπαίκτες του από τη στιγμή που ηττήθηκαν με το... βαρύ και ασήκωτο 119-99

Η επίθεση των Κινγκς δεν λειτούργησε, η άμυνα υπέφερε -κυρίως όταν την μπάλα την είχε ο Κουάι Λέοναρντ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 31 πόντους αστοχώντας μόνος σε τρία σουτ: 11/14! Αυτός έκανε όλη τη ζημιά στους φιλοξενούμενος, καθώς κανένας άλλος δεν είχε πάνω από 15 πόντους. Όσους δηλαδή, έβαλε ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Νόρμαν Πάουελ. 

Για την ομάδα από το Σακραμέντο ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε ένα χαμηλό double double (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ενώ πρώτος σκόρερ τους ήταν ο νεαρός Κίγκαν Μάρεϊ, ο οποίος είχε 17 πόντους, αλλά και 7 ριμπάουντ. Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε στο γήπεδο συνολικά για 20 λεπτά και τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τον πήρε όταν το παιχνίδι είχε κριθεί και η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Τελικά, κατάφερε να προσφέρει 9 πόντους με 4/7 σουτ, εκ των οποίων το 1/3 ήταν για τρεις πόντους. 

Το νέο έπος του NBA: Η διαφήμιση που κάνει θραύση εν όψει Χριστουγέννων – Ποιο ήταν το απόλυτο highlight που σπάει το κοντέρ μέχρι σήμερα (vid)
NBA

20:28 - 12.12.2023

Το νέο έπος του NBA: Η διαφήμιση που κάνει θραύση εν όψει Χριστουγέννων – Ποιο ήταν το απόλυτο highlight που σπάει το κοντέρ μέχρι σήμερα (vid)

Το NBA έβγαλε τη νέα του διαφήμιση ενόψει Χριστουγέννων, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή, ωστόσο δεν μπορεί να... ανταγωνιστεί την αντίστοιχη του 2013, η οποία αποτελεί μέχρι και σήμερα την κορυφαία και πιο ευρηματική.

Πρόσθεσε επίσης, στη στατιστική του 3 ριμπάουντ (όλα αμυντικά), ενώ έκανε 3 ασίστ. Δηλαδή, της περισσότερες απ' όσες έχει κάνει μέχρι στιγμής στην ΝΒΑ καριέρα του.