Προανήγγειλε αλλαγές ενόψει NBA Finals αλλά και της νέας σεζόν ο Σίλβερ (pic)

Άνταμ Σίλβερ

Προανήγγειλε αλλαγές ενόψει NBA Finals αλλά και της νέας σεζόν ο Σίλβερ (pic)

Sportal newsroom 12:41 - 10.12.2023

Ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε για την συνέχεια της σεζόν, αλλά και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάνοντας λόγο για μια σειρά αλλαγών που έρχονται σε όλα τα επίπεδα στο ΝΒΑ.

Το πρώτο In-Season Tournament στην ιστορία του ΝΒΑ πέρασε στο χρονοντούλαπο, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να κατακτούν το τρόπαιο. Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, βρέθηκε στο Λας Βέγκας και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης τα παιχνίδια στη Νεβάδα, αλλά και να συζητήσει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα της Λίγκας.

Ο Σίλβερ τόνισε σε όλους τους τόνους πως αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, τόσο στη διοργάνωση, όσο και οργανωτικό πλαίσιο, με σκοπό το ΝΒΑ να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό σε βάθος χρόνου. Ήδη άλλωστε η είσοδος του In-Season Tournament έχει ανεβάσει τον ανταγωνισμό, όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος, βάζοντας τις ομάδες σε μια νέα διαδικασία.

Την ίδια στιγμή ο Σίλβερ ρωτήθηκε για το αν θα επανέλθει στο παρκέ των ομάδων η ζωγραφιά του Larry O'Brien trophy, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, με τον κομισάριο του ΝΒΑ να τονίζει πως δεν έχει παρθεί κάποια σκέψη για την ώρα, όμως το παρκέ αναμένεται να έχει χρώματα ανεξάρτητα από το αν θα υπάρχει το τρόπαιο ως ζωγραφιά η όχι.

Σε κάθε περίπτωση, στο ΝΒΑ επεξεργάζονται διάφορες σκέψεις για να ανεβάσουν το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό στη λίγκα, έχοντας εδραιώσει παράλληλα και το Play-In τουρνουά δίνοντας ευκαιρία σε 2 επιπλέον ομάδες, σε Ανατολή και Δύση, να διεκδικήσουν θέση στα πλέι οφ.

Tags: