Οι Σπερς στο χειρότερο σερί ηττών της ιστορίας τους!

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

Οι Σπερς στο χειρότερο σερί ηττών της ιστορίας τους!

Οι Σπερς μπορεί να ήλπιζαν σε μια καλύτερη σεζόν, χάρη στην παρουσία του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, όμως η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς παραπαίει, φτάνοντας τις 17 σερί ήττες!

Οι Σπερς, σε ένα σκληρό ματς που το σκορ του θύμισε περισσότερο... ευρωπαϊκό μπάσκετ, παρά NBA, γνώρισαν την ήττα με 93-82 από τους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι και επικράτησαν στο μεγάλο ντέρμπι του Τέξας. Από εκεί και πέρα όμως, το εν λόγω παιχνίδι έχει και μια άλλη... οπτική.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποχώρησαν στο 3-19. Πώς μεταφράζεται όμως αυτό; 

Οι Σπερς, που, όπως είπαμε, ξεκίνησαν τη χρονιά με όνειρα, έφτασαν τις 17(!) σερί ήττες, επίδοση που αποτελεί την χειρότερη στην ιστορία τους! 

Τελευταία φορά που οι Σπερς γεύτηκαν τη χαρά της νίκης ήταν στις 2 Νοεμβρίου, δηλαδή πριν 40 μέρες, με την... ξηρασία να συνεχίζεται. 

Επόμενη αναμέτρηση για τους Σπερς είναι αυτή της Πέμπτης, με τα «Σπυρούνια» να υποδέχονται τους νικητές του In Season Tournament, Λος Άντζελες Λέικερς. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είναι πολύ πιθανό το αρνητικό σερί να συνεχιστεί, με τους Σπερς να είναι στον πυθμένα της κατάταξης με ρεκόρ 3-19.