To Show του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο... αφιλόξενος Λίλαρντ που τιμώρησε τους πρώην συμπαίκτες του (vids)

To Show του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο... αφιλόξενος Λίλαρντ που τιμώρησε τους πρώην συμπαίκτες του (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:08 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 27.11.2023

Στο Μιλγουόκι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ συνάντησε την τέως ομάδα του, τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και έβαλε 31 πόντους, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε το κρίσιμο καλάθι (18,5'' πριν το φινάλε), ενώ έκανε και κρίσιμο μπλοκ στον Μάλκολμ Μπόγκντον τέσσερα δευτερόλεπτα αργότερα.

Οι ανατροπές είναι καθημερινό φαινόμενο στο ΝΒΑ. Μόνο που είναι διαφορετικό να χάνεις με 10 ή 15 πόντους και να επιστρέφεις και διαφορετικό αυτό που έκαναν οι Μπακς στο Μιλγουόκι, στο ματς που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/11) και ολοκληρώθηκε τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της επόμενης μέρας. 

Διότι, τα Ελάφια βρέθηκαν να χάνουν και με 26 πόντους διαφορά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά τελικά νίκησαν με 108-102. Για να συμβεί αυτό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 33 πόντους, τους περισσότερους απ' όλους του παίκτες που εμφανίστηκαν στο Fiserv Forum, ενώ αυτός ήταν που σημείωσε και το κρίσιμο καλάθι. 

Σε μία περίπλοκη φάση, ο Greek Freak βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και με ένα άγγιγμα σκόραρε. Έκανε το 104-102 κι ενώ απέμεναν 14,5'' για το τέλος. Ακολούθως, ο Μάλκολμ Μπόγκντον προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δέχθηκε το στοπ και εκείνη τη στιγμή όλα τελείωσαν. 

Στη συνέχεια, η μπάλα πήγε στον Ντέιμιαν Λίλαρντ και από την γραμμή των ελευθέρων βολών ο τέως σούπερ σταρ των Μπλέιζερς, αλλά νυν συνεργάτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έκανε... λάθος. 

Ο Μπούκερ «εκτέλεσε» τους Νικς - Ο Γιόκιτς επέβαλε το στυλ του, νίκες για Μάτζικ και Σέλτικς (vids)
NBA

08:42 - 27.11.2023

Ο Μπούκερ «εκτέλεσε» τους Νικς - Ο Γιόκιτς επέβαλε το στυλ του, νίκες για Μάτζικ και Σέλτικς (vids)

Στο Madison της Νέας Υόρκης οι Σανς εμφανίστηκαν χωρίς την αγωνιστική παρουσία του Κέβιν Ντουράντ, αλλά ο Ντέβιν Μπούκερ με τρίποντο 1,7'' πριν από τη λήξη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Φοίνιξ με 116-113 και η προσπάθεια του Τζέιλεν Μπράνσον δεν ευδοκίμησε - Στο Ντένβερ ο Νίκολς Γιόκιτς φιλοξένησε τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά, η «μονομαχία» τους είχε ένταση, αλλά ο Σέρβος βρήκε τον τρόπο να λάμψει ξανά. Οι Μάτζικ και οι Σέλτικς συνεχίζουν την υψηλής ταχύτητας πορεία τους στην Ανατολή...

Ο 33χρονος γκαρντ ήταν γενικά... αφιλόξενος ως προς την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για 11 χρόνια και αυτή τη φορά ως αντίπαλος είχε 31 πόντους και ήταν αυτός που έκανε συντροφιά στον Αντετοκούνμπο και τις δύσκολες ώρες που η ομάδα είχε χάσει τον έλεγχο, αλλά και τη στιγμή που διεκδικήθηκε η νίκη. 

Tags: