Γεμάτο πτήσεις και Μίτσελ στην κορυφή του Top 10 του NBA (vid)

Γεμάτο πτήσεις και Μίτσελ στην κορυφή του Top 10 του NBA (vid)

Sportal newsroom 09:32 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 26.11.2023

Απολαυστικό θέαμα στα παρκέ του ΝΒΑ, με τους Ατλάντα Χοκς να χαρίζουν θέαμα στην Ουάσιγκτον, την ώρα που ο Ντόνοβαν Μίτσελ έκανε... σμπαράλια την άμυνα των Λέικερς στην καλύτερη φάση της βραδιάς.

Έξι παιχνίδια περιλάμβανε το πρόγραμμα της βραδιάς στο ΝΒΑ και το θέαμα ήταν για ακόμα μια φορά σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η δράση ήταν καταιγιστική και οι όμορφες φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Οι Ατλάντα Χοκς πέρασαν από την Ουάσιγκτον, κόντρα στους Ουίζαρντς, με εμφατικό τρόπο ενώ ταυτόχρονα χάρισαν θέαμα. Τζέιλεν Τζόνσον και Ονιέκα Οκόνγκου «πέταξαν» στο καλάθι της ομάδας από την DC κερδίζοντας θέση στο Top 10.

Στο Κλίβελαντ όμως οι Καβαλίερς έκλεψαν την παράσταση. Μπορεί να γνώρισαν την ήττα από τους Λέικερς, του ΛεΜπρόν Τζέιμς, όμως οι καλύτερες φάσεις της βραδιάς ήρθαν από τους παίκτες του Τζέι Μπι Μπίκερσταφ.

Αρχικά ο Τζάρετ Άλεν ήρθε σαν... τρέιλερ και έκοψε στα ίσα τον Ντ'Άντζελο Ράσελ, στην προσπάθεια του D-Lo να σκοράρει μετά την πάσα του Τζέιμς. Εν συνεχεία, ο Ντόνοβαν Μίτσελ «χόρεψε» την άμυνα της ομάδας από το Λος Άντζελες και κάρφωσε εμφατικά, στην καλύτερη φάση της βραδιάς!

Δείτε το Top 10 της βραδιάς στο ΝΒΑ: