Με... διπλό Γιάννη και «ιπτάμενο» Τζέιλεν Μπράουν το Top 10 του ΝΒΑ (vid)

Με... διπλό Γιάννη και «ιπτάμενο» Τζέιλεν Μπράουν το Top 10 του ΝΒΑ (vid)

Sportal newsroom 09:14 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 12.11.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί όχι σε μία, αλλά σε δύο φάσεις στο Top 10 του ΝΒΑ, την ώρα που ο Τζέιλεν Μπράουν έκλεψε την παράσταση με την αλτικότητά του.

Παρά το γεγονός πως έγιναν μόλις 4 παιχνίδια στη βραδιά, το θέαμα ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα και αποζημίωσε όσους παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις το βράδυ του Σαββάτου.

Η νίκη των Μπόστον Σέλτικς, απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς ήταν το παιχνίδι με το περισσότερο θέαμα, κάτι που αποτυπώθηκε και στο Top 10 του ΝΒΑ. Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε... κέφια και «χόρεψε» αρκετές φορές την άμυνα των Καναδών, με τον Τζέιλεν Μπράουν να καρφώνει εμφατικά αρκετές φορές, στην άνετη νίκη της ομάδας του με 117-94.

Από το Top 10 δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρωταγωνιστεί όχι σε μία, αλλά σε δύο φάσεις. Αρχικά έκοψε εντυπωσιακά στο transition τον Τζόναθαν Άιζακ, στην προσπάθεια του τελευταίου για να σκοράρει με κάρφωμα, ενώ στη συνέχεια πήρε τη μπάλα και κάρφωσε επιβλητικά, έπειτα από μια εξαιρετική spin move, κάνοντας poster τον Γκόγκα Μπιτάτζε.

Απολαύστε το Top 10 της βραδιάς στο ΝΒΑ: