Αντετοκούνμπο: «Έχουμε μείνει στάσιμοι στα τελευταία δύο παιχνίδια, να σταματήσουμε να λυπούμαστε τον εαυτό μας»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Photo by John Fisher/Getty Images

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε μείνει στάσιμοι στα τελευταία δύο παιχνίδια, να σταματήσουμε να λυπούμαστε τον εαυτό μας»

Sportal newsroom 08:39 - 12.11.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έψαξε για δικαιολογίες, μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς, κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, εξηγώντας τι ήταν αυτό που δεν λειτούργησε σωστά για την ομάδα του.

Έπειτα από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν ακόμα μια ήττα στη σεζόν. Αυτή τη φορά από τους Ορλάντο Μάτζικ, στη Φλόριντα, με το τελικό 112-97 να αποτυπώνει την έκβαση του αγώνα και να δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας του Τζαμάλ Μόσλεϊ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε για την ομάδα του, με 35 πόντους και 10 ριμπάουντ, όμως η δική του παρουσία δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Ο ηγέτης των ελαφιών μίλησε για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση, ενώ εστίασε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αμύνθηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια, κόντρα σε Πέισερς και Μάτζικ.

O Greek Freak μιλώντας για την ήττα των «ελαφιών» στο Ορλάντο τόνισε: «Μερικές φορές πρέπει να βάλεις το σώμα σου στη γραμμή, να δεχτείς αυτό το χτύπημα για να βοηθήσεις την ομάδα στην άμυνα. Στα δυο τελευταία παιχνίδια δεν το κάναμε.

Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι απλά μένουμε στάσιμοι. Επιστρέφουμε στην άμυνα και δεν δείχνουμε μεγάλη βοήθεια. Δεν προστατεύουμε ο ένας τον άλλον όπως θα έπρεπε. Απλώς καθόμαστε και κάνουμε παράπονα. Πρέπει να βγούμε από αυτή τη νοοτροπία και να σταματήσουμε να λυπόμαστε τον εαυτό μας».