Νέα διάκριση για τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμα One Team

Χρυσό βραβείο για το πρόγραμμα ONE TEAM στον Ολυμπιακό

i

Olympiacos BC

Νέα διάκριση για τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμα One Team

Νίκος Καλαμπάκας 16:59 - 15.09.2023
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα ONE TEAM.

Το ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα One Team κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε ο κορυφαίος πρεσβευτής του προγγράμματος για τη σεζόν που πέρασε.

Η ομάδα του Πειραιά είχε κατακτήσει back to back το χρυσό βραβείο τις σεζόν 2020-21 και 2021-22, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο ασημένια τις σεζόν 2017-18 και 2019-20! Επίσης, ο εδώ και επτά χρόνια σταθερός πρεσβευτής του Ολυμπιακού στο ONE Team, Κώστας Παπανικολάου, είχε τιμηθεί πέρυσι με τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτής του προγράμματος.

«Νιώθουμε τυχεροί και ευλογημένοι που έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε στους ανθρώπους και κυρίως στα παιδιά τη δυνατότητα να χαμογελούν, να διδάσκονται και να ξεχωρίζουν!», δήλωσε η υπεύθυνη του προγράμματος, Πένη Γιοβάνοβιτς. «Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του ONE Team, προπονητές, εθελοντές και συνεργάτες, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Το βραβείο αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και μας δίνει όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και τη δύναμη να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά.

Το πρόγραμμά μας είναι από τα μακροβιότερα στην Ευρώπη, καθώς συμμετέχουμε από την πρώτη χρονιά του ONE TEAM και έχει ξεχωρίσει για τις δράσεις του.

Στις 17 Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο παιχνίδι προς τιμήν του Σπανούλη
EUROLEAGUE

13:48 - 07.07.2023

Στις 17 Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο παιχνίδι προς τιμήν του Σπανούλη

Η προαποφασισμένη -από τον Ολυμπιακό- γιορτή προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη αρχίζει να παίρνει μορφή και στις 17 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα.

Τον Δεκέμβρη του 2022 γιορτάσαμε τα δέκα χρόνια παρουσίας μας με ένα σπέσιαλ φιλικό ανάμεσα στην ανδρική ομάδα και τους αθλητές του ONE TEAM.

Τίμησαμε την Διεθνή Ημέρα της Γης, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις!

Συνεχίζουμε να «παράγουμε» τα προϊόντα κοινωνικής ευθύνης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Όπως λέμε πάντα και το πιστεύουμε: «Στο One Team είμαστε ΟΛΟΙ νικητές»!

Tags: