Στο ΣΕΦ ο Σπανούλης - Υπέγραψε τα συλλεκτικά λευκώματα

Ο Βασίλης Σπανούλης υπογράφει τα συλλεκτικά λευκώματα

i

OLYMPIACOS BC

Στο ΣΕΦ ο Σπανούλης - Υπέγραψε τα συλλεκτικά λευκώματα

Νίκος Καλαμπάκας 20:11 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 17.09.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο ΣΕΦ προκειμένου να υπογράψει τα συλλεκτικά λευκώματα που θα μοιράσει ο Ολυμπιακός στη βραδιά που ο... θρύλος της ομάδας θα δει τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός «χορεύει στους ρυθμούς του Βασίλη Σπανούλη» αφού η ομάδα του Πειραιά προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά του θρυλικού πρώην παίκτη της. Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14/9 στο ΣΕΦ προκειμένου να υπογράψει τα συλλεκτικά λευκώματα, τα οποία η ΚΑΕ θα μοιράσει στους φίλους της που προμηθεύτηκαν εισιτήριο και θα παρακολουθήσουν το event δια ζώσης.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σε φιλικό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη θα υψωθεί στην οροφή του ΣΕΦ, εκεί που θα μείνει για πάντα... 

Το "the Night of a Legend" όπως έχουν ονομάσει οι Πειραιώτες θα είναι ένα σόου προς τιμήν του κορυφαίου αθλητή που έχει φορέσει τη μπασκετική φανέλα της ομάδας με πολλές εκπλήξεις, συγκινήσεις και στιγμές που αναμένεται να μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του "Kill Bill" ο οποίος δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του άθλημα σε γεμάτο γήπεδο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όποιος φίλος της ομάδας επιθυμεί να βρεθεί στο ΣΕΦ θα πρέπει να προμηθευτεί ένα μαγικό χαρτάκι με τους εξής τρόπους:

- Mέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr.

- Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007.

- Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., την Παρασκευή 15/9 και το Σάββατο 16/9 και ώρες 10:00-18:00 και την Κυριακή 17/9 από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης της εκδήλωσης ή μέχρι εξαντλήσεώς τους.