Οι Πέλικανς έχασαν από τους Μάτζικ και πιέζονται στην κατάταξη - Στο Νο 1 του ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς

Πάολο Μπανκέρο

i

photo by Patrick Smith / Getty Images / Ideal Images

Οι Πέλικανς έχασαν από τους Μάτζικ και πιέζονται στην κατάταξη - Στο Νο 1 του ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς

Γιώργος Γαβριλάκης 07:26 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 07:44 - 28.02.2023

Η Νέα Ορλεάνη χωρίς τον Ζάιον Ουίλιαμσον έχει πρόβλημα και μετά την εντός έδρας ήττα από τους Ορλάντο Μάτζικ υποχωρούν στην βαθμολογία. Εκεί όπου τα Ελάφια του Αντετοκούνμπο πλέον βρίσκονται στην κορυφή!

Ως rookie έχει τα… πάνω του και τα κάτω του. Ο Πάολο Μπαντσέρο των Ορλάντο Μάτζικ πάντως, έχει πρωταγωνιστήσει σε σχέση με τους υπόλοιπους πρωτοεμφανιζόμενους στη λίγκα και τώρα έδωσε στην ομάδα από τη Φλόριντα μία νίκη. Με 29 πόντους και τρία κρίσιμα καλάθια στα τελευταία λεπτά ο ιταλικής καταγωγής φόργουορντ οδήγησε την κατάσταση μέχρι το 101-93 επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς. 

Οι Πελεκάνοι που χωρίς τον Ζάιον Ουίλιαμσον χάνουν την επαφή τους με τα play off της Δύσης δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν απέναντι στους Μάτζικ που παίζουν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και συγκεκριμένους ομαδικούς στόχους. 

Ο Μπράντον Ίνγκραμ έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του, είχε 25 πόντους, αλλά ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ήταν άστοχος (1/8 τρίποντα) και η Νέα Ορλεάνη θα πρέπει να αναβαθμίσει το παιχνίδι της αν θέλει να βρεθεί στα play in και να διεκδικήσει μία θέση στην προνομιούχα οκτάδα. 

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που στην Ανατολή οι Σέλτικς έχασαν στη Νέα Υόρκη και το αποτέλεσμα αυτό είχε ως συνέπεια την ανατροπή της κατάταξης. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλέον είναι στην κορυφή, με το καλύτερος ρεκόρ ολόκληρης της λίγκας. Όχι μόνο της περιφέρειάς τους.

Τα αποτελέσματα, ξημερώματα Τρίτης (28/2)

Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαϊάμι Χιτ: 99-101
Σάρλοτ Χόρνετς - Ντιτρόιτ Πίστονς: 117-106
Νιου Γιορκ Νικς - Μπόστον Σέλτικς: 109-94
Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Ορλάντο Μάτζικ: 93-101

Η κατάταξη του ΝΒΑ